suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mino
senior
senior

Mesaj de mino » 05 Aug 2009, 19:07

mai sorine sa nu te puie puiu de sarpe sa vinzi ceva .............atit iti spun .Eu tot adun scule si merg max.de 2-3 ori pe an si nu prind nimic.Si tu gata vinzi tot dupa 1 1/2.
Da asa mergem la o iesire pe doua trei zile toti si mai cu stationarul mai cu spinu , ne simtim bine si asta e.Doar nu platesti impozit pe ele si nici de mincare nu cer.
Iti spun eu ca mergem impreuna si la stationar plus ca le poti folosi la salau si stiuca (stationar).
Fiti si vo mai conservatori ca si dan repede sa vinda batu de muscarit .......... :oops:
fir intins !

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 05 Aug 2009, 21:02

Era odata un pescar care facea un anunt: "VAnd scule de pescuit...". La care altul ii raspunse: "Esti nebun domne? Puneti-le bine si nu ti le mai vinde, nu se stie cand te mai apuca goanga si-o sa-ti para rau!!!"
Asa ca, nimeni sa nu vanda nimic :lol:
Eu cum sunt incepator, numai la stationar asa avea ceva sanse, d'aia ziceam, la primul clean/pastrav ma las de stationarit, devine boring, mai ales ca in ult timp n-am prins mai nimic.
Citez: "prea mare taraboi, momeli, masina, bataie de cap..."

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 05 Aug 2009, 21:03

Sa mai vorbesc cu puiu de sarpe, si mai vedem... :lol: :lol:
Chiar daca nu le vand toate (ocupa foarte mult loc,4 bete 3,6m, din 2 buc., pe langa cele de spinning si ce mi-a mai ramas de stationar), da' de crapuit tot ma las.
Pai hai sa iesim odata, ca mai am si sapt. viitoare liber (concediu) :wink:
Numa' bine.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 05 Aug 2009, 21:26

sorine si eu am vreo 10 si nca mai vreau citeva da de dat nu dau nici unu .Pur si simplu imi pare rau dupa ele .Fiecare are istoria lui .Eu numai zic ca dau dupa crap ca defapt iesirea conteaza .
Oricum fuge crapu de mine ca dracu de tamaie , da eu incerc ca un chinez de ala incapatinat :D

ps. zi lu dan si poate sa nimereste de pot si eu .
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 05 Aug 2009, 22:07

da ma sorine,nu vinde.peste catva ani can o sa vrei sa iesi la un gratar ca esti batran si obosit iti iei si un casetofon sa dai drumu la maxim la manele sa se auda pana in barlad.ca asa se face la statoinar,nu,eu asa vad

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 05 Aug 2009, 23:50

Dane peste citiva ani casetofoanele sunt doar in cartea de istorie . :roll:
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Aug 2009, 11:08

Naspetzii astia de la Scorei,iar au oprit apa,de treceai iar Oltul dintr-o parte in alta.Pe langa asta ne-o mai si plouat,sa fie tot tacamul.Baie oricum am facut,ma antrenez :lol: :lol:

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 06 Aug 2009, 11:12

:lol:
si alaltaieri la Porumbacu, se schimba din ora-n ora. Curgea oltul cand in stanga cand in dreapta :)) , cu bustenii si gunoaiele de rigoare :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Aug 2009, 13:37

danstiucaru scrie:da ma sorine,nu vinde.peste catva ani can o sa vrei sa iesi la un gratar ca esti batran si obosit iti iei si un casetofon sa dai drumu la maxim la manele sa se auda pana in barlad.ca asa se face la statoinar,nu,eu asa vad
Dane, cu manelele n-ai nimerit-o...fac sa se auda pana in Chisinau :lol: :lol:
Stii parerea mea despre manele :wink:
Ia uitati ce am luat astazi de dimineata...3,5 kg de stiuca, dar in total ( 2 buc.) :wink: ( 2kg si 1,6 kg)

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 06 Aug 2009, 13:38

pai si pozele ?
fir intins !

Scrie răspuns