suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Iul 2009, 10:00

E si la clonc tehnica? :? Ce mare smecherie poate fi?

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Iul 2009, 11:40

ilie cred ca trebe sa sti sa dai cu bucata aia de lemn in apa ca sa produca sunetul specific( http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=3&id=42) ca altfel nu se mai chinuiau aia sa il confectioneze

in alta ordine de ideii F.u.K. naspa vreme si cred ca o s-a mai intarzie scaderea debitului oltului asa ca la balta cu noi :evil: :evil:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 19 Iul 2009, 12:44

pai daca ii asa ma apuc sa fac unu , da unde sa mergi cu barca ? si mai trebe o barca ca lumea sa poti sta si in picoare .........
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Iul 2009, 16:55

Intr-adevar,e complicat,ai nevoie de o iesire sa invetzi sa faci cloncul sa scoata zgomotul ala(dupa spusele aluia,doar noi nu suntem mai prejos,nu?),mai ales cand stiu pe cineva care are si "scule originale" :lol: :lol: Dar nu-i nimik daca nu ,inregistram filmuletzul si-l punem la maxim,noi doar facem cipa-cipa in apa cu piciorusele.Plus de asta o sa-mi pun si telefonul sa sune asa,sa-mi intre bine in cap "melodia". :lol: :lol: Daca si asta mai e o problema,atunci imi vine in minte intrebarea cu: "muietzi is posmegii?"
:lol: :lol:
@Mino,nu cred ca e neaparat nevoie de o barca in care sa stai in picioare.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Iul 2009, 17:23

Adrian SB scrie:Tinand cont de cat de bine ne-am simtit in primavara la "concurs" am o alta propunere : O seara pe Olt !. Dupa ce se linistesc apele, la propriu, sa ne intalnim pe un baraj la un pescuit de seara. Pe mal, in barca la somn, cum vrea fiecare. Un foc, o bere, o maslina ...
¨

Ma primiti si pe mine :lol: :?:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Iul 2009, 17:43

ilie scrie:Intr-adevar,e complicat,ai nevoie de o iesire sa invetzi sa faci cloncul sa scoata zgomotul ala(dupa spusele aluia,doar noi nu suntem mai prejos,nu?),mai ales cand stiu pe cineva care are si "scule originale" :lol: :lol: Dar nu-i nimik daca nu ,inregistram filmuletzul si-l punem la maxim,noi doar facem cipa-cipa in apa cu piciorusele.Plus de asta o sa-mi pun si telefonul sa sune asa,sa-mi intre bine in cap "melodia". :lol: :lol: Daca si asta mai e o problema,atunci imi vine in minte intrebarea cu: "muietzi is posmegii?"
:lol: :lol:
@Mino,nu cred ca e neaparat nevoie de o barca in care sa stai in picioare.
dac vrei potzi :lol: astept rezultate

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Iul 2009, 17:55

Nu raspund la provocari :lol: :lol: :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Iul 2009, 19:49

:D MINO nu cred ca merita si daca nu creeaza zgomotul dorit atuncea ce te face si pentru citeva pachete de tigarii credema NU MERITA :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 19 Iul 2009, 19:51

Greu...tare greu cu urmaritul... :crazy1:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 19 Iul 2009, 20:08

@Hell, toti sunt bineveniti. Conditia este sa ne simtim bine. Vechile dispute nu isi au rostul, repet: trebuie doar sa ne simtim bine. Daca mai si prindem vreun peste cu atat mai bine.
Referitor la clonc, dupa vre-o ora de exercitii din barca, reusesc sa scot zgomotul necesar, zic eu. Sa vad ce zic somnii... La clonc se sta obligatorul in sedere, altfel nu ajungi cu mana in apa. Ce nu am inteles din filmuletul de mai sus este ca acolo scrie sa lovesti de 3 ori la 10 secunde, iar in film lovesc amandoi ca disperatii. :lol: :lol:
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Scrie răspuns