suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ilie cred ca trebe sa sti sa dai cu bucata aia de lemn in apa ca sa produca sunetul specific( http://www.rapitori.ro/articole_arata.php?cat=3&id=42) ca altfel nu se mai chinuiau aia sa il confectioneze
in alta ordine de ideii F.u.K. naspa vreme si cred ca o s-a mai intarzie scaderea debitului oltului asa ca la balta cu noi

in alta ordine de ideii F.u.K. naspa vreme si cred ca o s-a mai intarzie scaderea debitului oltului asa ca la balta cu noi

Intr-adevar,e complicat,ai nevoie de o iesire sa invetzi sa faci cloncul sa scoata zgomotul ala(dupa spusele aluia,doar noi nu suntem mai prejos,nu?),mai ales cand stiu pe cineva care are si "scule originale"
Dar nu-i nimik daca nu ,inregistram filmuletzul si-l punem la maxim,noi doar facem cipa-cipa in apa cu piciorusele.Plus de asta o sa-mi pun si telefonul sa sune asa,sa-mi intre bine in cap "melodia".
Daca si asta mai e o problema,atunci imi vine in minte intrebarea cu: "muietzi is posmegii?"
@Mino,nu cred ca e neaparat nevoie de o barca in care sa stai in picioare.

¨Adrian SB scrie:Tinand cont de cat de bine ne-am simtit in primavara la "concurs" am o alta propunere : O seara pe Olt !. Dupa ce se linistesc apele, la propriu, sa ne intalnim pe un baraj la un pescuit de seara. Pe mal, in barca la somn, cum vrea fiecare. Un foc, o bere, o maslina ...
Ma primiti si pe mine

dac vrei potziilie scrie:Intr-adevar,e complicat,ai nevoie de o iesire sa invetzi sa faci cloncul sa scoata zgomotul ala(dupa spusele aluia,doar noi nu suntem mai prejos,nu?),mai ales cand stiu pe cineva care are si "scule originale"![]()
Dar nu-i nimik daca nu ,inregistram filmuletzul si-l punem la maxim,noi doar facem cipa-cipa in apa cu piciorusele.Plus de asta o sa-mi pun si telefonul sa sune asa,sa-mi intre bine in cap "melodia".
![]()
Daca si asta mai e o problema,atunci imi vine in minte intrebarea cu: "muietzi is posmegii?"
![]()
![]()

@Hell, toti sunt bineveniti. Conditia este sa ne simtim bine. Vechile dispute nu isi au rostul, repet: trebuie doar sa ne simtim bine. Daca mai si prindem vreun peste cu atat mai bine.
Referitor la clonc, dupa vre-o ora de exercitii din barca, reusesc sa scot zgomotul necesar, zic eu. Sa vad ce zic somnii... La clonc se sta obligatorul in sedere, altfel nu ajungi cu mana in apa. Ce nu am inteles din filmuletul de mai sus este ca acolo scrie sa lovesti de 3 ori la 10 secunde, iar in film lovesc amandoi ca disperatii.

Referitor la clonc, dupa vre-o ora de exercitii din barca, reusesc sa scot zgomotul necesar, zic eu. Sa vad ce zic somnii... La clonc se sta obligatorul in sedere, altfel nu ajungi cu mana in apa. Ce nu am inteles din filmuletul de mai sus este ca acolo scrie sa lovesti de 3 ori la 10 secunde, iar in film lovesc amandoi ca disperatii.

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!