suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Iul 2009, 17:31

vin si eu.
si vreau la avrig.
sa ii fac baie nesimtitului de data trecuta :wink: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 17 Iul 2009, 18:02

Pai nu astia suntem?Adi,Ghitza,Sorin,Dan,Mino,Edi,Wolf.Mai lipseste Tavi si Paul Adrian,m-as bucura daca ar veni si Radu :wink: Nu ar merge mai bine sambata seara.23-24 iulie?Nu de alta dar poate suntem pe la servici in timpul sapt.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Iul 2009, 20:25

mah baieti,
cu avrigul am glumit,dar........
voi nu aveti servici??
nu lucrati??numai eu cu ilie suntem clasa muncitoare?? :?
vineri,sambata,duminica e bine pt asemenea reuniuni,eu unul in cursul saptamanii zic PAS :(

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 17 Iul 2009, 20:58

ilie sambata 25 am nuta asa ca o sa zic "pas" dar pe de alta parte nu cred ca se va limpezi pana atunci la cum arata .Abia astazi am observat o scadere de nivel ,minora .Sper sa nu am dreptate si sa va puteti intilni iar eu o sa incerc sa ajung macar intr-o vizita fulger .
:cry:
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 17 Iul 2009, 21:41

intradevar aveam impresia ca se va limpezi mai repede dar slabe sperante.poate scoreiu in cap la brat inspre parau acolo sa se limpeseasca
apropo de cum imi place mie sa scriu cateo prostie
sariti.sariti,repede pescari luati batele si rap cu mamaliga ca oltui limpede ca fantana,da da,so limpezit deja pe la boita in jos si sa deschis si pescuitu.......................

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 17 Iul 2009, 22:08

Am fost la Sacel ieri (dupa ce am jurat ca nu mai calc pe-acolo)...sa nu mergeti niciodata acolo :lol: :lol: :lol:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 17 Iul 2009, 22:17

ska_vice scrie:Am fost la Sacel ieri (dupa ce am jurat ca nu mai calc pe-acolo)...sa nu mergeti niciodata acolo :lol: :lol: :lol:
:?: :?: :?:
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 17 Iul 2009, 22:20

no de ce ce sa nu mai mergem men,la sacel,mai ales ca eu mor dupa caras"""

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 17 Iul 2009, 22:32

vechea poveste cu "a fi sau a nu fi peste in balta" + o experienta de neuitat cu un angajat de tot **** (scuzati expresia angajat), care a facut niste faze..., pe scurt a facut scandal ca aveam un copil cu mine, de ce acel copil nu plateste!!!!
Adica daca mergeti cu bunici, frati, neveste, copii, animale...o sa ceara taxa pt fiecare in parte...,ceea ce nu s-a mai intamplat, sa vina la masina si sa numere oamenii, am fost des cu prietena mea si am platit numai eu, in fine, de tot rahatu, lacu 7 ba e deschis, ba nu e deschis...
Am avut 7 trasaturi si 4 carasi, (si un rac imens) toti erau jumate fata de cei din "golful" lui danstiucaru :).
fir intins si putintica rabdare pana se face Oltul frumos :)
Azi am fost la Porumbacu sa vad daca a fost inundat singurul loc ce-l stiu si eu p'acolo :lol: , si-au facut bine treaba cei de la Hidro 8)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 17 Iul 2009, 22:45

men da racu lai luat?ca ali bun(da trea vreo 40)dai in colo cu carasi lor.pai mergi pe o balta privata sa aive macar crap la 2-3 kg sal prinzi la o pluta sa traiesti un drill !!!ca vb ceea caras prinde taicamio carei om de 70 de ani pe olt cu rama .ca sa nu mai zic ca decat sa du 30 lei pe taxa mai bine bag motorina si macar vad oltu ca ai ce vedea
cat despre limpezirea oltului mai tre vro saptamana

Scrie răspuns