suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
eu am ajuns in cele din urma pe la olt , am dat dupa salau (stationar de sub umbrela) da nici macar albitura nu vrea asa ceva mai rar sa nu am ce pune pe cirlig. In schimb o fost nevasta la bujor pentru cei interesati deasupra de cascada balea , din caldare in stinga si in dreapta pe coame ,dar se trece deja.Si daca tot urcati pina acolo la intoarcere niste muguri de brad sigur nu va strica(sirop de tuse pentru copii) , in rest numai bine la toata lumea si fire intinse !
fir intins !
- liliacul007
- utilizator constant
Salutare, am fost wekend-ul asta pe sus, pe la gatul berbecului......ai am vazut pe acolo niste panouri trae interesante cu "pescuitul interzis " .....am vorbit cu padurarul de acolo si a zis ca se opate pescui doar pe rau, nu si in baraj.......stie careva ceva despre asta ??? ??? ???
Si bineinteles ca am avut nevoie sa platesc si o taxa de 26 lei pe zi, alaturi de faimosul permis de 30 lei de la anpa..........

Si bineinteles ca am avut nevoie sa platesc si o taxa de 26 lei pe zi, alaturi de faimosul permis de 30 lei de la anpa..........

-
- veteran
salutari
pai pe gat de vreo doi ani este inchis pescuitul cica ptr protejare si repopulare.de obicei vdeam pescari(pilosi,care cunosteu pe cei de la ocol)dar nu poti scoate de o autorizatie ptr baraj anu asta,sper sa nu ma insel.
si cum,a venit in control?ma bucura treaba asta
intotdeauna cand vrei sa pescui undeva trebe sa te interesezi dinainte ce conditi se pun ptr rau sau lacul respectiv.cam trebe achitate diferite sume separat
poate ajungi la anpa si sunt si eu curios daca ei au vreo apa de munte in administrare,doar asa nu se achita taxa cu cei 30 dati la anpa
sunt curios si daca ajvps-ul mai are ape de munte in administr
eu in uichendu asta dat si dupa somn vineri noapte si dupa stiuca duminica dimn dar nu am vazut coda de peste
am fost si cu soriniusc pe la sebes olt poate pacalim vreun clean ,dar...nu si nici su cascada la tr rosu.asta e
salutari
pai pe gat de vreo doi ani este inchis pescuitul cica ptr protejare si repopulare.de obicei vdeam pescari(pilosi,care cunosteu pe cei de la ocol)dar nu poti scoate de o autorizatie ptr baraj anu asta,sper sa nu ma insel.
si cum,a venit in control?ma bucura treaba asta
intotdeauna cand vrei sa pescui undeva trebe sa te interesezi dinainte ce conditi se pun ptr rau sau lacul respectiv.cam trebe achitate diferite sume separat
poate ajungi la anpa si sunt si eu curios daca ei au vreo apa de munte in administrare,doar asa nu se achita taxa cu cei 30 dati la anpa
sunt curios si daca ajvps-ul mai are ape de munte in administr
eu in uichendu asta dat si dupa somn vineri noapte si dupa stiuca duminica dimn dar nu am vazut coda de peste
am fost si cu soriniusc pe la sebes olt poate pacalim vreun clean ,dar...nu si nici su cascada la tr rosu.asta e
salutari
Salutari la toata lumea 
A fost careva recent la Sacel 6? S-a prins ceva? Deoarece sunt pescar foarte incepator si nu cunosc alte locuri decat barajul de la Scorei (pe care nu mai ai acces auto), m-am gandit sa merg 2 zile la Sacel.
Se poate pescui pe baraj la Gura Raului, dar la Vidra(doar cu permis anpa)?
Multumesc mult
Fire-ntinse

A fost careva recent la Sacel 6? S-a prins ceva? Deoarece sunt pescar foarte incepator si nu cunosc alte locuri decat barajul de la Scorei (pe care nu mai ai acces auto), m-am gandit sa merg 2 zile la Sacel.
Se poate pescui pe baraj la Gura Raului, dar la Vidra(doar cu permis anpa)?
Multumesc mult
Fire-ntinse

-
- veteran