suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Iun 2009, 09:17

Ahh,pai daca stiam ma bagam si eu,mi-e dor de un sirop de bujor de munte. Acum doua sapt.a fost o cunostinta si spunea ca zapada aia tarzie pare ca i-a afectat destul de serios.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 21 Iun 2009, 17:28

si de unde ii luatzi(bujorii)????,ca as vrea si eu ptr un litru de sirop,ptr asta mica

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 21 Iun 2009, 17:37

eu am ajuns in cele din urma pe la olt , am dat dupa salau (stationar de sub umbrela) da nici macar albitura nu vrea asa ceva mai rar sa nu am ce pune pe cirlig. In schimb o fost nevasta la bujor pentru cei interesati deasupra de cascada balea , din caldare in stinga si in dreapta pe coame ,dar se trece deja.Si daca tot urcati pina acolo la intoarcere niste muguri de brad sigur nu va strica(sirop de tuse pentru copii) , in rest numai bine la toata lumea si fire intinse !
fir intins !

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 21 Iun 2009, 23:27

Salutare, am fost wekend-ul asta pe sus, pe la gatul berbecului......ai am vazut pe acolo niste panouri trae interesante cu "pescuitul interzis " .....am vorbit cu padurarul de acolo si a zis ca se opate pescui doar pe rau, nu si in baraj.......stie careva ceva despre asta ??? ??? ???
Si bineinteles ca am avut nevoie sa platesc si o taxa de 26 lei pe zi, alaturi de faimosul permis de 30 lei de la anpa.......... :shock: :shock: :shock:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 22 Iun 2009, 07:43

salutari

pai pe gat de vreo doi ani este inchis pescuitul cica ptr protejare si repopulare.de obicei vdeam pescari(pilosi,care cunosteu pe cei de la ocol)dar nu poti scoate de o autorizatie ptr baraj anu asta,sper sa nu ma insel.
si cum,a venit in control?ma bucura treaba asta
intotdeauna cand vrei sa pescui undeva trebe sa te interesezi dinainte ce conditi se pun ptr rau sau lacul respectiv.cam trebe achitate diferite sume separat
poate ajungi la anpa si sunt si eu curios daca ei au vreo apa de munte in administrare,doar asa nu se achita taxa cu cei 30 dati la anpa
sunt curios si daca ajvps-ul mai are ape de munte in administr
eu in uichendu asta dat si dupa somn vineri noapte si dupa stiuca duminica dimn dar nu am vazut coda de peste
am fost si cu soriniusc pe la sebes olt poate pacalim vreun clean ,dar...nu si nici su cascada la tr rosu.asta e
salutari

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 23 Iun 2009, 11:55

Salutari la toata lumea :)
A fost careva recent la Sacel 6? S-a prins ceva? Deoarece sunt pescar foarte incepator si nu cunosc alte locuri decat barajul de la Scorei (pe care nu mai ai acces auto), m-am gandit sa merg 2 zile la Sacel.
Se poate pescui pe baraj la Gura Raului, dar la Vidra(doar cu permis anpa)?
Multumesc mult
Fire-ntinse :)

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Iun 2009, 18:49

Azi dupa amiaza m-am gandit sa-mi incerc voblerul(prietenii stiu care) :lol:si a iesit o stiuca de 5 kg,cu lumanarele si tot tacamul,fir incurcat si recuperare cu mana intr-un final fericit :lol: :lol:
A mai fost si o marla de vreo 1kg,dar nu se pune :lol:
Fir intins la totzi.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 23 Iun 2009, 20:42

Tie ti sa blocat cantarul la 5 ?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 23 Iun 2009, 20:49

N-ar fi frumos sa pun dar nici sa iau :lol:Daca mi-aduc aminte a fost 5,6-4 si asta 5.Celalalte au fost ceva mai mici parca.
PS: Acolo unde am agatzat voblerele si unde ai pierdut tu cheile :wink:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 24 Iun 2009, 09:13

ilie
mare lucru
si eu am luat 3 bucati

Scrie răspuns