suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
HellRAISER ma daca nu ai venit tu azi pe malul unde ai dat tu ieri si ai luat minunatu ala de avat sa pus un alt ti si rappp a prins 2 avati.azi era cat pe cilea sa fac si eu poza cu unu greu,cu palton de iarna pe el dar inca nu sa hotarat sa faca cunostinta cu mine.ma rog chiar cu 2 era sa fac cunostina..dar ma duc zilele astea cu o pasarica blonda dupa mine si poate vin bagabonti aia mari pe mal.sorine hai ma si maine la pesti ca faci os mort, va salut.oricum si orisicat"traiasca stiuca"
Data viitoare puneti-va de acord ce vb.si apoi totul e ok.Pareai si tu mai finutz,dar vad ca ai ramas la aceleasi influentze proaste.Ma rog,vad ca aici esti un dur
:lol:Mai ales cand dai note de 1. Felicitari pentru peste.Ce nasol pentru el ca nu stie sa inoate in curent puternic sub cascada
Hei,asta-i gluma

Fi barbat,lasa pupincurismele,si mai lasa vrajeala.Demult mi-am dat seama cine-mi esti.Nici macar un mersi nu ai zis cand te-am servit,nu ca a-si fi asteptat,de unde nu e nu cere nimeni.Asta tine de educatie,si cu asta am terminat polemica cu tine,nu te poti certa cu nesimtitzii,astia te domina prin experientza.