suntem si Sibieni ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
danstiucaru
- veteran

salutari ca mam trezit si eu
felicitari si alte deala merita clar alex.poate de eram io mai inspirat si luam batu sai reglez frana ca loc sa se plimbe stiuca era
da mai mult decat sa ma pun in genunchi*(pe dale cami si place de inebunesc )*si sa o iau de sub branhi ce sa fac si nebuna(cam 1,2sau 1,3 kg)sa hotarat sa o ia razna inspre larg in loc so ia singura pe dale in sus
nebuna ce mai si nici nu era bine agatata cu un singur ac .dar clar ca alex este un talent (eu la 14 ani prindeam grunderi si jamble pe sevis)si sa ma anunti flacau cand prinzi ceva cu meseriasu ala ca stie meserie,a mai prins
mai urmareste pe forum si cand merg poti veni oricand cu mine ai loc in masina(si sa te lase taicatu normal)
multumesc tutoror ca miati dat ocazia sa va cunosc
traiasca stiuca
felicitari si alte deala merita clar alex.poate de eram io mai inspirat si luam batu sai reglez frana ca loc sa se plimbe stiuca era
da mai mult decat sa ma pun in genunchi*(pe dale cami si place de inebunesc )*si sa o iau de sub branhi ce sa fac si nebuna(cam 1,2sau 1,3 kg)sa hotarat sa o ia razna inspre larg in loc so ia singura pe dale in sus
nebuna ce mai si nici nu era bine agatata cu un singur ac .dar clar ca alex este un talent (eu la 14 ani prindeam grunderi si jamble pe sevis)si sa ma anunti flacau cand prinzi ceva cu meseriasu ala ca stie meserie,a mai prins
mai urmareste pe forum si cand merg poti veni oricand cu mine ai loc in masina(si sa te lase taicatu normal)
multumesc tutoror ca miati dat ocazia sa va cunosc
traiasca stiuca
sorry pt neparticipare desi am fost la antrenamente cu \hell\ =zenta
dau si io din trusa ceva la alegere "campionului minor" pe care din pacate nu-l cunosc deocamdata. ne-om vedea candva!
amr: 6 zile pana la deschidere (prietenii stiu de ce). astazi dupa serv am dat o tura sa vad cateva (2) din raurile vizate pt week viitor.
lotrioara=taiata usor, apa mare de zapada la fel si sadu
dau si io din trusa ceva la alegere "campionului minor" pe care din pacate nu-l cunosc deocamdata. ne-om vedea candva!
amr: 6 zile pana la deschidere (prietenii stiu de ce). astazi dupa serv am dat o tura sa vad cateva (2) din raurile vizate pt week viitor.
lotrioara=taiata usor, apa mare de zapada la fel si sadu
-
danstiucaru
- veteran

- nickydarnico
- senior

felicitari lui Danstiucaru care a cam sarit calul la partida de aderare in gasca noastra.
imi pare rau pt alex care daca nu era ofticatul de Ed muerte
castiga concursul.
si felicitari mie pt ca am fost cu baietii la o miscare si la voie buna.
va pupici pe toti !!1
Ps. cine se simte este de vina.cine nu este de gasca!!

imi pare rau pt alex care daca nu era ofticatul de Ed muerte
si felicitari mie pt ca am fost cu baietii la o miscare si la voie buna.
va pupici pe toti !!1
Ps. cine se simte este de vina.cine nu este de gasca!!
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
Alex311294
- junior