suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Apr 2009, 16:11

HellRAISER scrie:........
Cele 3 barci de care a zis Adi(nu erai si tu pe ele?) avea 3 stiuci (marle dupa parerea mea)........
daca e vorba de ziua de ieri,da,sigur ca eram.
eu am fost cu barca baracuda (bine,toate trei sunt baracuda,dar a mea este singura pe care si scrie :wink: :lol: )
iar in privinta stiucilor........erau defapt o stiuca de ~2kg si un bibanoi imens,pesti prinsi sub baraj de echipajul format din 2(cei care erau doi in barca)

apropo,de unde ne-ai vazut??
sau erai pe imitatia aia de catamaran cu drujba aia de motor??? (sincer la inceput am crezut ca e vorba de ceva braconieri)
era unul care ne tot facea poze asa ca il rog sa imi trimita si mie macar o poza din cele in care ne-a imortalizat si data viitoare promit ca vin la costum de ginere :) :wink:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 21 Apr 2009, 16:47

deci nu era portavion ? :shock:
era catamaran .........oooauuu
am fost astazi in zona ............. dar din pacate numai unul dintre noi a prins
...........4 bucati :evil: , 2- vobler , 2 - rotativa
si am mai vazut 2 capturi la altii ...........acum vorba lui Hell , ma duc sa ma cert cu crema de soare (sau mai bine cu perna ?) :D
fir intins !

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Apr 2009, 18:12

Azi am fost si eu la Avrig.Rezultat niste bibi la rotativa,doar asta au vrut.Apreciez la ei ca s-au tinut de cuvant si au venit la intalnire ca in fiecare an in perioada asta.Am mai vazut mult caras mort,cred ca e o boala ca aveau ceva crescut pe ei.Apa calduta,chiar ok,fata de Bradu(curs)unde era chiar rece.
Revenind la ce zicea Hell si Adiwolf,se pare ca la Scorei totul merge bine, marlele au deja ~2kg :lol: :lol: N-am priceput in schimb treaba cu" copaia rapida".A cui era? :lol: :lol:
Acum lucruri serioase,stiti ceva de asta,ca mi-am comandat unul,geanta mea lua apa si mi-i se inmuia mamaliga :lol: http://www.xxx.ro/produse/132/579/Ru ... carit.html

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 21 Apr 2009, 19:04

baieti, ar cam fi cazul sa va hotarati unde ce si cum

dpdv personal ca sa vin cu barca trebuie sa-mi fac RCA-ul la peridoc, sa o aranjez dupa iernat sa-i pregatesc motorul... nu-i chiar simplu. si nici usor. ba mergem la pesscuit din barca,ba mergem de pe mal, ba din copac... haideti hotarati-va

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Apr 2009, 19:29

tu erai drace??? :))) de stiam dadeam la mal sa bem o bere....las k iti trimit eu pozele(eu le si faceam)
Acum cu ce masina erai? aia cu ORBIT-ear doftoru sau cu buzu ala mare?

Alex311294
junior
junior

Mesaj de Alex311294 » 21 Apr 2009, 19:35

Si eu am vazut-o pe aia de orbit :) doar ca eu nu am dat in coada lacului.....ca deh...prima data in zona si nu stiam exact unde e :oops:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Apr 2009, 19:53

HellRAISER scrie:tu erai drace??? :))) de stiam dadeam la mal sa bem o bere....las k iti trimit eu pozele(eu le si faceam)
Acum cu ce masina erai? aia cu ORBIT-ear doftoru sau cu buzu ala mare?
Deci am avut dreptate,tu esti ala de filmeaza braconierii :lol: :lol: Apai hai draga la Avrig :lol: :lol:
Apropo,la ce fel de ORBIT a-ti luat stiucile?Sau era Hubba Bubba? :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Apr 2009, 20:01

mai Ilie....lasa asta si hai si tu sambata la o pescuiala te tot tragi pe partile dorsale cu munca.....hai la un peste

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Apr 2009, 20:03

ilie scrie: Apropo,la ce fel de ORBIT a-ti luat stiucile?Sau era Hubba Bubba? :lol: :lol:
Orbit verde...pastile :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Apr 2009, 20:20

Cineva tre sa mai munceasca si-n tara asta.La mine sambata e dublu,asa ca fir intins la toti.Si nu te mai trage pe partile alea de care zici,pune sa vedem ce-ai facut trei zile la pesti,sa pot sa-ti dau si eu o bere :lol: :lol:

Scrie răspuns