suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
permise sunt. am primit numai ca din punctul meu de vedere situatia e destul de aiurea.
la noi se va hotara sa se dea numai membrilor dar , avand in vedere ca apele nu sunt date in gestionare , el se poate lua si de la anpa fara a fi membru , chiar nu mai vad rostul niciunei asociatii, indiferent de nume.
dar ma intreb apoi? cine se va mai ocupa de controale???asta mi se pare o problema mare caci inspectoru daca sta sa dea permise de control nu mai are timp.deci de maine voi intra intr-un concediu prelungit pe linie de pescuit pana la reglementarea situatiei.de asa ceva se vor bucura rechinii caci miercuri se mananca peste deci se va vinde bine.pacat.mare pacat.uite asa se bate joc de munca unora
fir intins
la noi se va hotara sa se dea numai membrilor dar , avand in vedere ca apele nu sunt date in gestionare , el se poate lua si de la anpa fara a fi membru , chiar nu mai vad rostul niciunei asociatii, indiferent de nume.
dar ma intreb apoi? cine se va mai ocupa de controale???asta mi se pare o problema mare caci inspectoru daca sta sa dea permise de control nu mai are timp.deci de maine voi intra intr-un concediu prelungit pe linie de pescuit pana la reglementarea situatiei.de asa ceva se vor bucura rechinii caci miercuri se mananca peste deci se va vinde bine.pacat.mare pacat.uite asa se bate joc de munca unora
fir intins
Acum am ridicat si eu permisul de la ajvps ( acolo am platit cotizatia).
IN SFARSIT!!!
Ptr. cei interesati trebuie o copie dupa CI si 30 de lei, si gata
Si sa fii membru ajvps...
Permisele ptr. pensionari (cele albastre) inca n-au venit la ajvps.
Pentru ceilalti, care vor sa pescuiasca in legalitate, eu zic sa va grabiti la permise ca s-au primit foarte putine. Sigur or sa mai vina, dar ptr. cine nu vrea sa mai astepte...
La reprezentantul anpa nu stiu cum stau lucrurile, poate ne lamureste cineva
Numa' bine.
IN SFARSIT!!!
Ptr. cei interesati trebuie o copie dupa CI si 30 de lei, si gata

Permisele ptr. pensionari (cele albastre) inca n-au venit la ajvps.
Pentru ceilalti, care vor sa pescuiasca in legalitate, eu zic sa va grabiti la permise ca s-au primit foarte putine. Sigur or sa mai vina, dar ptr. cine nu vrea sa mai astepte...
La reprezentantul anpa nu stiu cum stau lucrurile, poate ne lamureste cineva

Numa' bine.
- nickydarnico
- senior
pt sibieni,
info de la anpa sibiu - permisele de pescuit se pot ridica luni intre orele 11-16 de la magazinul "Pestoaica" din piata Cibin.
- trebuie o copie dupa CI
- chitanta 30 de ron de la trezorerie si copie
- cererea tip de pe situl anpa ( http://www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=38 )

info de la anpa sibiu - permisele de pescuit se pot ridica luni intre orele 11-16 de la magazinul "Pestoaica" din piata Cibin.
- trebuie o copie dupa CI
- chitanta 30 de ron de la trezorerie si copie
- cererea tip de pe situl anpa ( http://www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=38 )