suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 05 Dec 2008, 08:07

Eu unul nu am mai iesit de vreo 2 saptamani bune...........si vreau sa va intreb daca stiti cumva ce mai e cu balta de la Turnu......e inghetata???....Intreb pentru ca a fost o perioada cu grade la minus.....desi acum de cateva zile e fff cald :D

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 05 Dec 2008, 09:50

am iesit eu , la avrig era oltu varza , scazut rau de tot si murdar. hatari numa unu de care am facut misto intruna :lol: :lol:

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 05 Dec 2008, 10:02

@p5iho
ai vazut daca cumva daca mai era gheata pe balti?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Dec 2008, 14:05

ms mult.....se pare k mai raman intre canile alea de vin fiert...fire intinse :wink:

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 05 Dec 2008, 15:12

aveau posghitza baltile da numa in unele locuri... proportiile erau de 50-50 :D

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 05 Dec 2008, 20:38

.....apai cu vremea asta nu cred ca o sa mai fie inghetzate,dar e problema mare cu vantul asta :lol:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 11 Dec 2008, 12:39

M-as duce zilele astea pe Olt. Oare mai sunt sanse la stiuca sau sa ma orientez doar pe obleti?

horry
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de horry » 15 Dec 2008, 20:58

nu mai scrie nimeni nimic pe acest topic?
sau nu a-ti mai fost deloc la pescuit?
asvrea sa stiu daca se mai prinde ceva pe undeva ( exclus hatarii)
merci

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Dec 2008, 21:05

Am auzit k se prinde in REAL cu minciogu.... :roll:

mihai.visan
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de mihai.visan » 15 Dec 2008, 22:42

Ultimul ordin al MADR cu privire la reglementarea pescuitului sportiv, Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 331/2008 privind practicarea pescuitului recreativ/sportiv, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 405 din 29 mai 2008, nu conditioneaza eliberarea permisului de pescuit sportiv de inscrierea intr-o asociatie de profil, adica nu trebuie sa te inscrii intr-o asociatie de pescuit pentru a obtine permis de pescuit sportiv.
Iata ca, pe site-ul Agenţiei Nationale pentru Pescuit şi Acvacultura, apare un nou proiect de ordin privind practicarea pescuitului recreativ/sportiv ce revine asupra conditionarii eliberarii permisului de pescuit sportiv de inscrierea intr-o asociatie de profil (www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=34).
Noul proiect de ordin consider ca este initiat la presiunile reprezentantilor unor asociatii de pescuit sportiv care isi vad lezete interesele personale, care isi pierd resursele financiare obtinute in mod nejustificat din conditionarea eliberarii permisului de pescuit sportiv de inscrierea in asociatie.
Constitutia Romaniei asigura libera circulatie a cetatenilor acestei tari pe tot teritoriul.
Noul proiect de ordin consider ca ingradeste drepturile elementare ale cetateanului roman, drepturi asigurate de constitutia tarii, dreptul de a trai pe teritoriul acestei tarii,cu respectarea legii.
Domnilor conducatori ai asociatiilor de pescuit care ati contribuit la initierea noului ordin de reglementare al pescuituilui sportiv, daca doriti beneficii financiare mergeti la munca, nu cersiti. Cersetoria se pedepseste de lege. Vreti salarii mari si avantaje materiale, dati dovada ca le meritati, faceti ceva pentru banii pe care ii cersiti. Ce ati facut pentru bazinele piscicole naturale ale acestei tari? Ati populat macar cu un pui de Boarta fluviul Dunarea ca sa conditionati pescuitul sportiv pe Dunare de plata taxei de inscriere in asociatie?
Cetateni ai acestei tari care sunteti pasionati de acest sport “pescuitul sportivâ€

Scrie răspuns