suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Crezi tu asta?M-as mira,nu am vazut nici un control anu' asta. :evil:Crapul ala din poza de la mine crezi ca si-a facut harakiri?Dupa amiaza stau baietii pe baraj si se plimba in zona cu apa mica,cum vad miscare cum actioneaza.Atat doar sa vrea sa-i prinda cineva,oricum umbla cate 4;5insi din ce am vazut eu,toti cu scutere.Cum agata ceva,cum unul pleaca cu prada. 

crapul ala e luat de turbina sau vreo boala. eventual ciugulit dupa aia de pasari. nimeni si nimic nu face asa o gaura de mare intr'un crap peste 3 kg, poate doar impuscat
solzii sunt ca armura.
drept test ia un solz de crap respectabil si incearca sa'l strapungi cu ce vrei, de la jig la sula. nu o sa reusesti, nici macar pus pe masa si batut cu ciocanul

drept test ia un solz de crap respectabil si incearca sa'l strapungi cu ce vrei, de la jig la sula. nu o sa reusesti, nici macar pus pe masa si batut cu ciocanul

Auzi mai bade,ai vazut cumva ancora cu care dadeau braconierii?Eu am vazut-o si m-am speriat.Cand te agata doua carlige de la ea si cumva scapa,sa stii ca rupe...Plus de asta i-am vazut in actiune pe astia,iar un prieten a fost cand au scos un crap afara de coada.Ala era tot asa mare ,iar la coada de unde l-a agatat era gaura mare.Dar probabil de la tine se vede altfel ce se intampla la Avrig,ca esti mai aproape...Altul care stie tot. :evil:Crapul era la 500 m de turbina,pe baraj, la apa mica,in zona frecventata de baieti,iar pasarile nu aveau cum ajunge la el,in buruiana,sau tu ai impresia ca peste 2-3kg,gata,nu-l poti strapunge.Ti-am spus ,lungimea carligului de la hata depasea usor 6,7cm.Iar daca ai impresia ca e ceva de ras in asta te inseli,eu nu ma amuz cand ii vad pe baraj.E de plans bade...
-
- utilizator constant