suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Aug 2008, 09:22

Crezi tu asta?M-as mira,nu am vazut nici un control anu' asta. :evil:Crapul ala din poza de la mine crezi ca si-a facut harakiri?Dupa amiaza stau baietii pe baraj si se plimba in zona cu apa mica,cum vad miscare cum actioneaza.Atat doar sa vrea sa-i prinda cineva,oricum umbla cate 4;5insi din ce am vazut eu,toti cu scutere.Cum agata ceva,cum unul pleaca cu prada. :!:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 29 Aug 2008, 11:08

va ajut eu cu nr de telefon al lui alex de la filiala AJVPS.[color=red]0xxxxxxx[/color]

[color=red]Editat de Tavi:
Cereti acordul omului inainte de a-i face public nr. de tel.[/color]
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 29 Aug 2008, 11:29

crapul ala e luat de turbina sau vreo boala. eventual ciugulit dupa aia de pasari. nimeni si nimic nu face asa o gaura de mare intr'un crap peste 3 kg, poate doar impuscat :lol: solzii sunt ca armura.

drept test ia un solz de crap respectabil si incearca sa'l strapungi cu ce vrei, de la jig la sula. nu o sa reusesti, nici macar pus pe masa si batut cu ciocanul :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Aug 2008, 14:18

Auzi mai bade,ai vazut cumva ancora cu care dadeau braconierii?Eu am vazut-o si m-am speriat.Cand te agata doua carlige de la ea si cumva scapa,sa stii ca rupe...Plus de asta i-am vazut in actiune pe astia,iar un prieten a fost cand au scos un crap afara de coada.Ala era tot asa mare ,iar la coada de unde l-a agatat era gaura mare.Dar probabil de la tine se vede altfel ce se intampla la Avrig,ca esti mai aproape...Altul care stie tot. :evil:Crapul era la 500 m de turbina,pe baraj, la apa mica,in zona frecventata de baieti,iar pasarile nu aveau cum ajunge la el,in buruiana,sau tu ai impresia ca peste 2-3kg,gata,nu-l poti strapunge.Ti-am spus ,lungimea carligului de la hata depasea usor 6,7cm.Iar daca ai impresia ca e ceva de ras in asta te inseli,eu nu ma amuz cand ii vad pe baraj.E de plans bade...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 29 Aug 2008, 16:54

Ilie are dreptate,este rana de ,,hata'' sau ,,japca''Frecventez zona si am vazut cu ce se braconeaza,mai mult decat atat am scos agatat de jig de multe ori asemenea triple(6-7 cm lungimea unui carlig)Intra pe sub solzi si il jupoaie.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 29 Aug 2008, 17:32

Subscriu si eu la cele spuse de ilie si fishi, e adevarat 100%.
Merg destul de des pe acolo, si nu intotdeauna imi place ce vad :(
Astia (hatzarii) nu se incurca. Pai cu ce fel de ancore credeti ca a luat unu in februarie 2 stiuci, de 12 kg si 9 kg, la interval de 1 ora?
Sad but true!

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 02 Sep 2008, 13:22

cum se prezinta oltul(se mai prinde ceva)?mai are peste :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Sep 2008, 13:32

Ieri barajul de la Scorei si Avrig in scadere,curgea sub.Treaba cu apa ii cam innebuneste,zero atacuri :cry:

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 02 Sep 2008, 20:24

poti sa sti zero atacuri , ca niciodata. Sa isi faca albitura de cap ............parca nu mai sunt rapitori si din cite am inteles nici mai jos nu sunt (la avrig sub baraj, tinta = salau ,avat).

MAYER_MARYUS
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MAYER_MARYUS » 02 Sep 2008, 20:53

in zona caciulata da careva? dau o raita pe acolo si ma gandeam unde sa dau pe olt...puteti sa imi propuneti va rog cateva locuri ...

cu respekt

Scrie răspuns