Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
grebla
- utilizator constant

fishi scrie:Maro!
de la reflexia dalelor in apa limpede-cristal

-
grecu_kid
- junior

Salutare.
Baietzi care dintre voi este amabil sa imi spuna si mie cum e Oltul. Vreau sa vin sapt viitoare la un peste intre Bradu si Vistea si v-as ruga sa-mi da-ti si mie niste informatii despre cum se prezinta oltul si daca musca ceva. Va multumesc si fire intinse
-
SVF
- veteran

Cam mare distanta pe care vrei sa o acoperi

oltul era ok.joi,fir intins.

-
stiuca
- veteran

NichiDarnico nu te supara dar cred ca esti destul de COMOD si pe deasupra vrei totul deagata ,mai bine spus tu crezi ca daca Tu gasesti un loc ok o sal divulgi pe net ca miine sa nu m-ai loc sa dai de .......COMOZI.Recomandare nu mai insista ca nuti spune nimeni,ce ai vrea tu sa sti si daca tot o face o sati dea informatii ERONATE .Tu trebuie sa iesi si sa cauti pesti ,dar sa sti ca ar trebui sa-i cauti SUB APA

Fire intinse la maxim ok

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
stiuca
- veteran

Dragule Grecu-chid daca de cind te-ai apucat de acest SPORT nu ai ajuns la concluzia ca OLTUL este in functie de cei de la BARAJE ok

Te duci si vezi in functe de apa asa iti alegi la ce dai ok FIRE rupte

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
-
stiuca
- veteran

Ed draga la pescuit cind nu trage nu pirzi vreme ci TE RECREEZI Ok .

NU te supara ori ai timp ori ? Eu cind prind citeva ore este suficient sa ma misc pe linga apa ,daca vine ceva ,ramine de vazut asa ca PESCUITUL este pentru LINISTIRE ok LA PESCARI LI SE MAI SPUNE SI ; NEBUNI LINISTITI :. Daca poti si ai timp da pe ei .Sa sti sa sunt sub apa si ne asteapta ok.
-
stiuca
- veteran

ED draga .Eu treaba cu alegerea ta despre barajul de la AVRIG am aleso de mult .Dinjos numai HITE de la Avrigeni ,din sus te miri ce m-ai e asa ca am facut ca tine cu privire la barajul de la
AVRIG ok .AVIZ AMATORILOR OK .
-
SVF
- veteran

@Stiuka,eu nu am prea inteles nimic,dar asta e...Referitor la Avrig ,pe baraj si din jos de el,este peste mult si mare.Insa trebuie sa stii sa te "exprimi"cand il vrei,si asta cu mult mai bine decat la scris(daca vrei sa stie lumea ce doresti).Faptul ca se braconeaza,de acord,dar nu cu mult mai mult ca in alta parte.Nu cred ca baietii astia din Sibiu au facut ceva sa-i certi cum ai chef.Axeaza-te pe pescuit,mai trece nervul...
-
edâ„¢
- veteran

-
domnule stiuca am glumit atunci cu c&r pe baza nikului tau stiuca-papa tot ce ataca si asupra faptului ca le sti pe toate,credeam ca sti de gluma,ca in targ cand mi-ai dat cartea de vizita erai pus pe glume si vb ta suntem nebuni linistitzi pe balta dar intre oameni trebuie sa sti sa te exprimi ca sa nu se inteleaga gresit despre ce vb
iar explicatzia data lui grecu nu isi avea rostul,poate omul nu e din zona si vrea sa stie situatzia de aici si iar prinde bine o informatzie legata de o apa intr-o zi anume,sau tu cand vrei sa mergi la pescuit nu intrebi pe nimeni cum e apa
deci:domnule stiuca cu rabdare si tutun faci mult mai multe decat cu nervii

-
stiuca
- veteran

Ilie draga : Un presedinte American zicea cu ceva ani in urma o zicala :Nu fi curios ce face tara pentru tine ,gindestete ce ai putea face tu pentru tara ok .Aceasta vorba o adaptam in contextul nostru de pescuit ok .Nu fi suparat dar citeodata parca este nevoie ,credema .