suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Iul 2008, 07:12

[quote="stiuca In alta ordine de ideie-SUPER TARE

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 17 Iul 2008, 07:19

stiuca scrie:Defapt devizul :!: :!: :!: Sunt de parere ca daca GRIJIM(ALMANAHE) o facem pentru cei care vin dupa noi ,s-au si pentru noi cit om avea picioare so om putea merge ok( :!: :!: :!: ) .Salutari de la Sibiu si daca tot rimniti (DACA AI STI CE RAMNESC :lol: ).......la o partida ,veniti la AVRIG ca va invita nickydarnico,ca s-au adunat toti pesti de pe olt acolo ok . :oops:
My friend,Catavencu te cauta pentru o rubrica noua :wink: :lol:

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 17 Iul 2008, 11:39

:lol: exact
Tetelu ar fi invidios daca ar vedea :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 17 Iul 2008, 20:12

Lasati omu in pace...rautaciosilor...ce aveti cu el?? credeti ca toata lumea a fost la scoala ca voi? :lol: :lol: :lol:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 19 Iul 2008, 08:44

stiuca scrie::roll: fishi dragule s-ar putea sa ne cunoastem s-au sa nu ne cunoastem dar cu privire la ape bune cred ca amindoi nu stim la ce peste ne referim ca am vrea sa prindem . :roll: In alta ordine de ideie cred s-au mai bine zis daca NU sunt pesti in apele din Jud Brasov poate este si din cauza ca ROMANII nu stiu cum,si CIT sa prinda ca sa mai aibe si a doua zi .Defapt devizul Traieste azi ca si cind ar fi ultima zi ,cred ca spune TOT .Sunt de parere ca daca GRIJIM o facem pentru cei care vin dupa noi ,s-au si pentru noi cit om avea picioare so om putea merge ok .Salutari de la Sibiu si daca tot rimniti la o partida ,veniti la AVRIG ca va invita nickydarnico,ca s-au adunat toti pesti de pe olt acolo ok . :oops:

bei tinerica ! (sau mai bine sups moshulica )ne cunoastem si eu nu stiu cu cine am onoarea ? :shock:
si daca mai postezi cate ceva , nu mai aminti de Sibiu ca ......... ma intelegi , nu? :twisted:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Iul 2008, 17:31

:roll: Dragilor ,daca nu ati inteles nimic din ce vroiam eu sa aduc la cunostinta macar cei care merg cu BATUL sa aibe o altfel de atitudine fata de aceste ape din jurul nostru ,sau pe unde mai mergem la peste ca de ceilalti care fac JAF ,nici nu ma indoiesc ca sunt pe sait.Nu sunt eu Ecologul Nr 1 dar incerc sa m-ai deschid cite putin usa altora.Dragilor tineti minte daca mentalitatea noastra a tuturor ce merg cu batul peste citiva ani o sa mergem pe stadioane sa face CASTING ca peste din ....,s-au stam si discutam in contradictoriu pe sat .O SA FIM NEVOITI SA GRIJIM OK.
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Iul 2008, 17:46

Draga Sorine Oltul nui varza dar cind te duci dimineata si atunci isi scot NEAVENITI plasele si cite unul face morala MOR .2 cind te duci si agati de o creanga nui bai dar daca agati tot felul de HITE de pe fund deja este prea mult .Peste este dar daca vin in zona si de pe la Vilcea,Brasov,Jud olt ce sa mai zic,i-ai mai prins dar ....
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 20 Iul 2008, 01:21

Scapat si la mine un clean la kil zilele trecute pe undeva pe la Bradu........:(

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 20 Iul 2008, 19:18

:lol: Liliacu 007 la ce ca daca l-ai scapat la lipitoare nui bai dar daca l-ai scapat la ceva artificial este ,dar nu te pierde ca au m-ai ramas dar trebuie cautati sub apa ok :explode: :explode:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 21 Iul 2008, 12:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: asta va face mucii pe toti....sa recunoastem: voi chiar nu stiti nimc in comparatie cu el...... :lol: :lol: :lol:
deci stiuca asta chiar stie tot :lol1: :crazy1:

De curiozitate stiuca...practici C&R?

Scrie răspuns