suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Iul 2008, 13:14

4 stiuci,azi.. :lol: :lol:eu care nu mergeam duminica.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 06 Iul 2008, 17:55

:D Draga Nic-01 daca tot era apa mica de ce nu incerci la musca cu Buldo ca sa poti da departe ,si rezultatele SIGUR o sa apara dar ATENTIE cu ce muste dai ca sunt muste si muste ,ma refer la nuanta,marime,cirlig si CALITATEA cirligului.ok Incearca si ne m-ai auzim ok :?:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 06 Iul 2008, 17:58

:D Myky dragule poza cu Iohanis este de la pescuit. :oops:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 06 Iul 2008, 18:03

:oops: Fario sunt de parere ca Myky nu se potriveste cu sotia ,domnului Primar,si de altfel comparatile nusi au locul pe acest sait .Sunt de parere ca sa ne vedem de pestisori nostri si s-ai lasam pe ceilalti in pace ok .Respectee. 8)

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 06 Iul 2008, 18:09

Fishi fratioare Fario tia spuso si pe alta parte cred ca s-au terminat apele in Jud Brasov s-au sar putea zice ca daca avem PRIMAR de nota 10 o fi plecat toti pesti din Brasov si s-au mutat la Sibiu cred ca FLOTANT deocamdata asa ca trage concluzile ok

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 06 Iul 2008, 18:17

:lol: Dane nui pune pe drumuri ca te BLASTAMA ca voi in Brasov aveti ape mai bune ca noi la Sibiu dar cred ca nu sunt GRIJITE cum trebuie (exploatate).Cind merge dam pe ei.In alta ordine de ideie daca nu prind la ....ce sunt invatatii incearca sa popularizezi si pescuitul la musca .Atragele atentia ca acolo nu se merge cu sacul s-au cu porbagajul cum sunt obisnuiti uni BRASOVENI .Cred ca sunt din Jud Brasov dupa nr de masina cu care vin .Nu fi suparat ,daca am fost rautacios .Transmitei lu Ghita salutari de la STIUCA.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Iul 2008, 19:55

Asta ce a mai fost...Ne-am dat dracu.@stiuca ce ai frate cu oamenii?Si cu cine?!Pescari de la care eu zic ca ai ce invata,nu-i mai certa frate. :!:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 06 Iul 2008, 20:46

stiuca scrie::lol: Dane nui pune pe drumuri ca te BLASTAMA ca voi in Brasov aveti ape mai bune ca noi la Sibiu dar cred ca nu sunt GRIJITE cum trebuie (exploatate).Cind merge dam pe ei.In alta ordine de ideie daca nu prind la ....ce sunt invatatii incearca sa popularizezi si pescuitul la musca .Atragele atentia ca acolo nu se merge cu sacul s-au cu porbagajul cum sunt obisnuiti uni BRASOVENI .Cred ca sunt din Jud Brasov dupa nr de masina cu care vin .Nu fi suparat ,daca am fost rautacios .Transmitei lu Ghita salutari de la STIUCA.
Sa inteleg ca asta imi este adresata? Nu de alta, da nu cred ca ne cunoastem, nici nu stiu despre ce Ghita este vorba. Esti putin haotic in exprimare, fi un pic mai clar, te rog.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 06 Iul 2008, 21:12

mah stiuca da ce naiba teai bagat asa in ei, tia venit timpu de atac??? :)) iai feliat pe toti cu toate k nu i cunosti :lol: :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 06 Iul 2008, 21:16

e ambitios omul.... :lol:

Scrie răspuns