suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
propunere Sibieni
Studiati la topicul -locuri,balti...- lacul Sacalaia de pe langa Cluj.Personal nu am fost dar suna bine. Cazare rezonabila 12 lei/noapte, mancare (ce-ti aduci) barca 15-20 lei/zi ,pescuit gratis (in baza permis Ajvps)
Daca ne strangem intr-un week-end vineri-duminica cu zile de pescuit
sambata si duminica (plecare vineri dupamasa) fac rost de microbuz si transportul e moca. Sistem de pescuit C&R. Cum suna? A fost cineva?
Studiati la topicul -locuri,balti...- lacul Sacalaia de pe langa Cluj.Personal nu am fost dar suna bine. Cazare rezonabila 12 lei/noapte, mancare (ce-ti aduci) barca 15-20 lei/zi ,pescuit gratis (in baza permis Ajvps)
Daca ne strangem intr-un week-end vineri-duminica cu zile de pescuit
sambata si duminica (plecare vineri dupamasa) fac rost de microbuz si transportul e moca. Sistem de pescuit C&R. Cum suna? A fost cineva?
Am fost azi la Avrig,apa pe baraj super,limpede,poate un pic scazuta.Rezultat,zero.Inca e rece,dar curios sau poate ca nu,carasii au inceput "dansul",am vazut grupuri de 15-20 carasi in"cercuri".Rapitor,nici un atac,nici albitura nu umbla,de aceea mi-i s-a parut curios sa vad bancurile de caras( spre dupa amiaza).La canalul de fuga si sub baraj era dat drumul la turbine,cativa plutasi fara rezultate.Cam asta e,poate data viitoare.Aaa,am incercat si la vobler,si la shad-uri,rotativa,oscilanta.Si de pe mal si din apa....
Osa pun si o poza.