suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 20 Mar 2008, 21:36

nik
felicitari pt efortul depus, dar ma tem ca aceste actiuni sa nu fi venit prea tarziu.Daca erau luati acesti braconieri in serios de acum 5-6 ani acum erau pesti
stii care e durerea mare???? ca acest individ a mai fost prins in flagrant si avea dosar dar stiti unde e buba in aceste cazuri.daca primea o lectie sigur acea plasa nu mai era acolo.sincer de mult il urmaream si de 2 ani ma tot plimb cu barca in zona dar nu i-am gasit nimic.

sorin
Poate eco fishing le va si popula cu ceva

daca in doi ani de zile nu au facut niciun control(si eu am petrecut timp pe olt nu in oras) ma tem ca vor face de acum incolo si mai ales populari.si o parere personala : oltul nu trebuie populat ca are peste ci doar o gestionare mai buna(paza) si sigur in 3ani se reface singur.

si am o rugaminte : sa nu facem polemici .am pus filmul doar sa va minunati si sa invatam ca impreuna ii putem starpii.am ajuns la cocnluzia ca mai bine facem curatenie decat sa faca paguba in resursa caci in instanta scapa cu o amenda care nu acopera paguba.

va multumesc ptr mesajele de multumire :wink:

miahi
utilizator nou
utilizator nou

Respect

Mesaj de miahi » 21 Mar 2008, 08:42

Urmaresc de mult timp discutia asta chiar daca nu sunt pescar de rapitori. (am mai incercat pe ici pe colo sa ma mai agat de cate un salau, dar fara mare succes).

Oricum, vreau sa-l felicit pe Pescuitorul pentru actiunile sale. Sper sa nu mai ai parte de asa multa actiune in viitorul apropiat (in sensul ca se vor rari plasarii)

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Mar 2008, 09:09

[/quote]

daca in doi ani de zile nu au facut niciun control(si eu am petrecut timp pe olt nu in oras) ma tem ca vor face de acum incolo si mai ales populari.si o parere personala : oltul nu trebuie populat ca are peste ci doar o gestionare mai buna(paza) si sigur in 3ani se reface singur.

si am o rugaminte : sa nu facem polemici .am pus filmul doar sa va minunati si sa invatam ca impreuna ii putem starpii.am ajuns la cocnluzia ca mai bine facem curatenie decat sa faca paguba in resursa caci in instanta scapa cu o amenda care nu acopera paguba.

va multumesc ptr mesajele de multumire :wink:[/quote]

dar au avur ei in concesiune ceva pt a face control sau repopulari ?.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Mar 2008, 10:06

da au avut aceleasi ape ca si noi.
deci inclusiv oltul de unde am scos plasa din film.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 21 Mar 2008, 10:08

nu stiu , dar cred ca e o mica diferenta
''au avut aceleasi ape....''
in ce sens ?
cincesiune sau doar drept de pescuit sportiv date de permisul de pescuit pt membrii ei ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 21 Mar 2008, 10:50

Pescuitorul, felicitari, but the show must go on! Am pentru tine o intrebare: cine a populat oltu cu salau in zona Sibiului-Fagarasului, si cand?
Merci

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Mar 2008, 11:02

dan bobei

nu a populat nimeni cu salau. ci doar cu somn acum vreo 10 ani

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 21 Mar 2008, 11:05

sorin
cincesiune sau doar drept de pescuit sportiv date de permisul de pescuit pt membrii ei
am inteles ideea dar eu cred ca niciuna nu era corecta.oricum au luat totul de-a gata si nu au facut chiar nimic. ba au facut ceva au luat banii la oameni cu 10 lei mai putin dar actiuni nu am vazut sau auzit sa faca. chiar nimic. hai sa nu mutam discutia in alt sens.

sper sa ma fi facut inteles.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 21 Mar 2008, 11:24

toate ca toate dar fondul sonar e ''tare'' nici nu se putea mai bine suntetzi cu adevarat niste ""campioni in demascarea hotiilor si a hotiilor petrecute pe apele noaste,cinste voua"" 8) 8)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 21 Mar 2008, 11:48

pescuitorul scrie:dan bobei

nu a populat nimeni cu salau. ci doar cu somn acum vreo 10 ani
Totusi pana acum cativa ani nu am cunostinta sa se fi prins salau in zona, deci de undeva a aparut.

Scrie răspuns