suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 12 Mar 2008, 18:06

era sa uit eu nu compar cu tine :lol: la pesti :lol: asa ca nu mai fa calcule ca le faci degeaba :lol: :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 12 Mar 2008, 23:01

hopa...poi vezi mai nicky??? si ed zice asa :P :lol: :wink:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 12 Mar 2008, 23:47

ma bucur pt voi ca sunte-ti mai isteti ca mine. BRAVO :!: :!: :!: :!:
va doresc capturi record , de care sper sa ne bucuram toti forumistii , care vizitam galeria foto.
pa-pa ! :respekt:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

fishpolice
junior
junior

Mesaj de fishpolice » 13 Mar 2008, 00:08

FELICITARI pentru actiuni !!!!baietilor de la filiala
la mai multe in prezent=)mai putine in viitor!o sa fim alaturi de voi-"baietii de pe lac "-o sa ajutam cu mesaje pe privat la starpirea braconajului------------ca asa-i ajuatam sa nu mai prinda peste pentru alcoool si mai mearga si la munca-cate lucruri bune deodata!nu va lasati

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 13 Mar 2008, 00:14

da, o sa avem si capturi ,daca asa cum zicea si fishpolice,avem cat de cat grija si de braco,daca suntem cat de cat uniti,chiar si prin simpla caterinca in fata lor cand sunt prezenti-cred ca in timp o sa se mai dea pe brazda,s-apoi de''' capturi {numai ce prind ei la hatza si la plasa,multumeste mareee parte din pescari} asadar sa avem parte numai de bine
MARlACHI

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Mar 2008, 15:31

Sper sa nu faci caterinca cand treci pe langa vreo 6,7 baieti din Avrig care dau toti la hata,ca nu te vad bine.Eu doar am trecut pe langa si cand mi-au vazut stiuca m-au intrebat "Iara ai venit ma?...

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 13 Mar 2008, 17:39

DA revin si spun acelasi lucru. numai impreuna vom reusii sa ii starpim.cu cat suntem mai uniti cu atat suntem mai puternici.
asadar daca sunteti intr-o situatie si nu puteti informa incercati sa luati cat mai multe informatii despre locul faptei , felul cum au actionat, ora, si altele si apoi in cel mai scurt timp (ziua urmatoare sau alte cazuri)dati o fuga la sediu si stam de vorba ca sa punem totul la cale. si in acest fel nici un pescar nu are de suferit ca nu va fi desconspirat.ptr noi informatiile clare sunt cele mai bune.nu braconierii prinsi de altii. asta e treaba noastra.
sper sa invatam ceva din toate astea

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 13 Mar 2008, 18:50

mi-am facut permisul.....braconieri pazea...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ce zici pescuitorule, mai ramane valabila oferta aia de am discutat anu trecut la filiala???

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 13 Mar 2008, 22:21

am fost si eu martor la actiune baietilor de la filiala de ieri si vreau sa spun ca mi-a crescut inima cand am vazut ca nu se duc banii de pe permis pe "apa sambetei".daca esti dispus pescuitorule poti sa-mi lasi si mie un nr de telefon, pe privat, la care te pot gasi.....acum vreo luna am fost pe canalul de la avrig si un plasar m-a rugat sa-i agatz plasa cu lingura sa o poata intinde fara sa mai treaca el canalul :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Mar 2008, 09:12

dorin_sb scrie:.....acum vreo luna am fost pe canalul de la avrig si un plasar m-a rugat sa-i agatz plasa cu lingura sa o poata intinde fara sa mai treaca el canalul :lol:
asta e f tare !!! :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns