suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 03 Mar 2008, 20:52

in mod normal nu, ala are regim de apa de munte... deci de pe la 1 mai incolo :)
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 04 Mar 2008, 00:27

dorin_sb scrie:Stie cineva daca e deschis pescuitul in barajul de la Gura Raului?
in primul rand miky are perfecta dreptate. :lol: 8)
in al 2-lea , eu stiu ca ii un baraj pe care il administreza electrica si atunci nu intri in legalitate cu nici un fel de permis. totusi daca ai relatii , se poate. (ca doar suntem in tara tuturor posibilitatilor)
nu stiu sigur daca am dreptate ,referitor la cine administreaza ,dar eu asa stiu.
stie cineva sigur?
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 04 Mar 2008, 03:05

miky scrie:in mod normal nu, ala are regim de apa de munte... deci de pe la 1 mai incolo :)
asa stiam si eu dar nu eram sigur.merci de raspuns

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 04 Mar 2008, 07:30

nickydarnico scrie: eu stiu ca ii un baraj pe care il administreza electrica
... nu stiu sigur daca am dreptate ,referitor la cine administreaza ,dar eu asa stiu... stie cineva sigur?
Gura Raului nu are de ce sa fie administrat de Electrica, nu este un lac hidroenergetic..., adica nu are hidrocentrala din ce stiu eu... el doar alimenteaza Sibiul cu apa potabila...
Lacul este arondat Ajvps Sibiu, ca si Cibinul ( Raul Mare si Raul Mic) in amonte de lac, si este suficient permisul ajvps sibiu vizat pentru munte...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 05 Mar 2008, 22:36

ieri am fost la avrig pe bratul mort si am luat-o inca odata in brate. :( :(
am incercat sa iau biba , dar fara succes. am dat si cu woblere de la 2 la 4,5 cm si cu gume si cu rotative dar nimic. intr-un final sa am si eu parte de un dril , am pus trei viermusi si victorie !!! am prins trei bibani aproape frumosi :lol:
poate duminica???? :roll: :roll:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 06 Mar 2008, 00:55

poi daca nu iesi cu mine...normal k o iei "in brate" :lol: :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Mar 2008, 10:24

Din ce-mi aduc aminte ,ptr.Gura raului trebuia platit ceva si la astia cu padurile(pe dreapta inspre Dumbrava),cred ca vreo 20 lei pe zi ,plus permisul.Cel putin asa era acum vreo doi ani.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 06 Mar 2008, 17:51

HellRAISER scrie:poi daca nu iesi cu mine...normal k o iei "in brate" :lol: :lol: :lol: :lol:
inseamna ca o mai iau mult si bine in brate , ca tu la peste.....nu ,nu mai am nicio sansa. :cry: :cry: :cry:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 06 Mar 2008, 20:17

tincu ilie scrie:Din ce-mi aduc aminte ,ptr.Gura raului trebuia platit ceva si la astia cu padurile(pe dreapta inspre Dumbrava),cred ca vreo 20 lei pe zi ,plus permisul.Cel putin asa era acum vreo doi ani.
nu mai e asa... de doua veri :)

dorin_sb
senior
senior

Mesaj de dorin_sb » 07 Mar 2008, 00:19

nickydarnico scrie:ieri am fost la avrig pe bratul mort si am luat-o inca odata in brate. :( :(
am incercat sa iau biba , dar fara succes. am dat si cu woblere de la 2 la 4,5 cm si cu gume si cu rotative dar nimic. intr-un final sa am si eu parte de un dril , am pus trei viermusi si victorie !!! am prins trei bibani aproape frumosi :lol:
poate duminica???? :roll: :roll:
am fost si de mai multe ori saptamanile trecute pe bratu de la avrig.am luat niste cleni frumosi deasupra de fostul pod.in rest am prins vreo 3 hatze pierdute de avrigeni :D .dau cu atata nesimtire la hatza nici ca le pasa de pescarii care ii privesc.cred ca hatzarii la avrig fac deja parte din peisaj.....

Scrie răspuns