Structura artificiala
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Structura artificiala
a-ti facut careva asa ceva pentru a va aduce pestele in bataia voblerului ?
nu mai tin minte unde am citit dar era vorba de un articol in care niste pescari au creat un loc din asta iar ulterior au prins salai acolo.
nu mai tin minte unde am citit dar era vorba de un articol in care niste pescari au creat un loc din asta iar ulterior au prins salai acolo.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON
Re: Structura artificiala
Probabil am facut ..... la cate jiguri am lasat pe malul Oltului, sigur macar un pragulet am reusit sa facem..... 

Do it with passion or not at all !
Nu stiu daca pentru salau, dar pentru somn am citit ca s-au aruncat in zonele mai adanci, butoaie si cauciucuri.
In delta,lipovenii, scufunda buturugi sau crengi de mari dimensiuni,creand structuri apreciate de multe specii de pesti. Cei care au cunostinte prin zona si pot afla locatiile structurilor,pot avea parte de partide interesante la crap si somn,mai rar la salau. Bineinteles, crearea acestor structuri nu are ca scop protejarea populatiei piscicole, ci faciliteaza stilul de pescuit"la lantz".
eu am zis de salau pentru ca in articolul ala despre ei era vorba,dar sunt convins ca o asemenea structura tine diferite specii in diferite perioade.
Dap, inclusiv stiuci...deltaic scrie:In delta,lipovenii, scufunda buturugi sau crengi de mari dimensiuni,creand structuri apreciate de multe specii de pesti. Cei care au cunostinte prin zona si pot afla locatiile structurilor,pot avea parte de partide interesante la crap si somn,mai rar la salau. Bineinteles, crearea acestor structuri nu are ca scop protejarea populatiei piscicole, ci faciliteaza stilul de pescuit"la lantz".

-
- veteran
Alex-BAV scrie:Probabil am facut ..... la cate jiguri am lasat pe malul Oltului, sigur macar un pragulet am reusit sa facem.....

Nihil Sine Deo
Am auzit ca pentru clean se faceau chestii de genul asta.
si pe la noi se svonea ca se faceau din astea pe lacuri .
aruncai niste butoaie mari metalice , taiate, legai niste cioate samd, si dupa ceva vreme inepeau sa misune pe acolo lighioanele....
Exista totusi si sisteme de structuri artificiale care nu au reusit ....

aruncai niste butoaie mari metalice , taiate, legai niste cioate samd, si dupa ceva vreme inepeau sa misune pe acolo lighioanele....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
astea nu se pun ,e doar rezultatul inconstientei unoraMuskMd scrie:si pe la noi se svonea ca se faceau din astea pe lacuri .

asa ceva am vazut pe Bicaz.
totusi este un loc unde pescuiesc eu si unde sunt niste mizerii din astea pe suprafata si stau pestii sub ele.
intr-o dupa amiaza am luat de sub asa ceva doua stiuci si un somn, intr-o jumatate de ora.