stiuca2
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca2
Imi cer scuze pentru mesajul precedent, cam lapidar, insa intrebarea ramane.
Dupa ce toata toamna, ba mai mult chiar pana ce au inghetat baltile am luat stiuci furmoase (de 1,5 kg am avut si ceva capturi de 2,6 /3,2 si 5 kg), de cand baltile sunt bocna ma cam plictisesc. AM NEVOIE DE UN PESCUIT LA STIUCA, CA DE AER !!!
Mai mult, stiti cand se incheie perioada de prohibitie la stiuca ?
Dupa ce toata toamna, ba mai mult chiar pana ce au inghetat baltile am luat stiuci furmoase (de 1,5 kg am avut si ceva capturi de 2,6 /3,2 si 5 kg), de cand baltile sunt bocna ma cam plictisesc. AM NEVOIE DE UN PESCUIT LA STIUCA, CA DE AER !!!
Mai mult, stiti cand se incheie perioada de prohibitie la stiuca ?
Nu, undeva pe langa Sebes Olt. Se face acolo un nou baraj, iar in amonte, pe Olt, sunt cateva balti EXTRA. Acolo am dat iama in ele. Ba mai mult la una din iesiri am luat doua de 1,5 kg una de 2,6 si un biban de 900 gr. la o lingura "de supa".sprosalmorapala scrie:unde ai luat stiuca de 5 kg? la dridif?
Pai, e mai complicat, dar ...sa vedem...sprosalmorapala scrie:HAHAHAHA lingura de supa..![]()
![]()
![]()
zii si mie traseul te rog cu masina cum pot as ajung? din Brasov binenteles
Venind dinspre BV, intri in Avrig, treci prin racovita, apoi Sebes Olt iar cand ajungi la podul ala ingust de peste Olt, chiar inaintea lui faci la dreapta pe drumul de tara. Dupa vreo 200 de m, pe stanga vezi vreo doua balti mari,(la lasi in plata Domnului ca sunt foarte adanci cam 30 m ) au si stiuca si salau da se dau prinsi cam greu ...

Asa ca mergi mai departe, treci prin santier, o faci la stanga pe dig si dupa vreo 1500 m vezi baltile pe dreapta. Sunt micute, dar au peste mare. Pe probate!!!