De vreo 2-3 ani incoace am observat ca s-au apucat de pescuit fff pustani galagiosi si fff multi baieti din astia fitosi care vin la peste cu masini tunate sau de lux cu cate o pi.da doua ca sa-i sau sa le arate cat de mare pescar este el prinzand o marlita si chinuindo si el si pi.dele alea de parca cine stie ce ar fii prins,nu o data mi-a fost dat sa vad asemenea faze jalnice!!!
Multi s-au lasat de pescuitul la varga si s-au apucat de spinning sau pescuit la crap!!!Putini m-ai vezi acum cu undite,acum vezi fff multe plute cu baboi sau lansete intinse pe tot malul:''Vezi nu arunca acolo ca am o lanseta,nici acolo sa n-a arunci ca si acolo am s.a.m.d.''
STIUCA !!! ????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
O balta buna era Oltetul
Sorin,daca vrei sa vezi foamea de marlite in forma ei cea mai absurda cand mai ajungi in Fagaras mergi pana la caramida sa vezi bateriile de dopari.Am vazut anul asta si un rodpod artizanal.Duminica cred ca sunt peste 200 de doape in apa.
Vorba ta ,stai pe mal si bei toata ziua cocartz ca stiuca se agata si singura daca pui struna lunga...
E foame mare prin Fagaras

Vorba ta ,stai pe mal si bei toata ziua cocartz ca stiuca se agata si singura daca pui struna lunga...
E foame mare prin Fagaras

Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
Re: O balta buna era Oltetul
horia flucus scrie:Sorin,daca vrei sa vezi foamea de marlite in forma ei cea mai absurda cand mai ajungi in Fagaras mergi pana la caramida sa vezi bateriile de dopari.Am vazut anul asta si un rodpod artizanal.Duminica cred ca sunt peste 200 de doape in apa.
E foame mare prin Fagaras![]()
![]()
crezi k in sb este mai bine...cel putin la turnu roshu nu am loc sa "spal" o lingura sau un vobler....dreaq de dopari...era unu cu o pluta cam cat o halba de bere