Stiuca schimba dintii? Da sau nu?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Faza reala patita de mine in Delta: intr-o zi, captura 12 stiuci, 2-3 agatate si pierdute; ziua urmatoare 6 stiuci prinse, 5-6 agatate si piedute.In acel moment, am ascutit cirligul, l-a schimbat cu unul nou, degeaba.A treia zi extrem de frustranta: 2 prinse,nenumarate atacuri, intepam, le scapam dupa citiva metri de dril...explicatia localnicului cu care eram in barca:stiuca isi schimba dintii.
Da, dar daca ataca, atunci cum iti explici ratarile? Ce legatura au ratarile cu schimbatul dintilor la stiuca?horacleus scrie:A treia zi extrem de frustranta: 2 prinse,nenumarate atacuri, intepam, le scapam dupa citiva metri de dril...explicatia localnicului cu care eram in barca:stiuca isi schimba dintii.
Si la clean se intampla ca intr-o zi sa atace hotarat de zici ca-ti ia batul din mana si in alta sa atace f anemic, mai mult urmarind prada si dandu-i "bobarnace". Isi schimba si cleanul dintii?
Nu mai insistati pe o idee gasita pentru a scuza esecurile. Nici la plasa nu s-a prins vreodata vreo stiuca stirba.
Nu mai insistati pe o idee gasita pentru a scuza esecurile. Nici la plasa nu s-a prins vreodata vreo stiuca stirba.
N-as fi asa de sigur!Cu o tripla buna,ce s-a agatat-agatat ramane
Eh, crezi ca n-am incercat....Poate daca ai fi redus mult viteza de recuperare...
[/quote]Nu mai insistati pe o idee gasita pentru a scuza esecurile
EsecurileSi eu care credeam ca pescuiesc de placere,sa ma relaxez!Da' las' ca la urmatorea partida o sa ies pe balta cu pumnii strinsi si scrisnind din dinti, si cu dorinta ferma sa nu mai inregistrez un esec!
![]()
![]()
- costica_fishing
- veteran
any doctor in the house?
fratilor din astia citeva sute citi suntem in clubu' asta nu e niciunu' cu batzu intr-o mina si cu diploma in ihtiologie in cealalta, ceva?
a plecatara totz la capsuni in spania?
3 sa platim consultatii sau sa angajam asistenti de la fac veterinara?

a plecatara totz la capsuni in spania?
3 sa platim consultatii sau sa angajam asistenti de la fac veterinara?