stiuca in sezonul cald
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
stiuca in sezonul cald
ce merge mai bine la stiuca acum cand s-a mai incalizit apa? 

- Wavedancer
- veteran
heh mi-a luat-o wave inainte.
acum serios, apa inca nu s-a incalzit mare lucru, credeam ca intrebi ce o sa ne facem prin august...
eu zic ca atuncea o sa avem mai mult succes cu lingurile la stiuca, rotative ce numere vrei tu, io prefer nr. 2.
si ca sa revin la topic:
SA NU UITAM NICI BEREA !!!!!!
acum serios, apa inca nu s-a incalzit mare lucru, credeam ca intrebi ce o sa ne facem prin august...
eu zic ca atuncea o sa avem mai mult succes cu lingurile la stiuca, rotative ce numere vrei tu, io prefer nr. 2.
si ca sa revin la topic:
SA NU UITAM NICI BEREA !!!!!!
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
- Wavedancer
- veteran
@Piticu:
N-am putut sa ma abtin!
In august e "iarba" cit China. Greu de dat cu linguri (si unde poti sa dai, nu e stiuca). Eu zic ca merg mai bine soft-bait-uri de genul Slug-Go, in monturi "weedless" (cu virful cirligului "ascuns" in corpul nalucii).
N-am putut sa ma abtin!

In august e "iarba" cit China. Greu de dat cu linguri (si unde poti sa dai, nu e stiuca). Eu zic ca merg mai bine soft-bait-uri de genul Slug-Go, in monturi "weedless" (cu virful cirligului "ascuns" in corpul nalucii).
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
...si cine n-are, sta acasa, 'ai?Wavedancer scrie:@Piticu:
[...]Eu zic ca merg mai bine soft-bait-uri de genul Slug-Go, in monturi "weedless" (cu virful cirligului "ascuns" in corpul nalucii).
maaaaare pezevenchi wave...
arata-ne si noua niste poze, ceva.
@dream - io la popper n-am dat, e o tehnica speciala si acolo...
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
SALUT Wavedancer !!!!!!
In primul rand tin sa`ti spun ca urmaresc cu interes discutiile
tale de pe forum pentru ca am ce invata de la tine ( sunt incepator intr`ale pescuitului
),iar in al doile rand te rog sa`mi spui si mie unde gasesc momeala(rame de mare samd) in zonele Constanta sau
Mangalia - ajung intr-o saptamana pe litoral si as incerca un pic
la chefal
I-ti multumesc anticipat !!!
Valer Piatra Neamt
In primul rand tin sa`ti spun ca urmaresc cu interes discutiile
tale de pe forum pentru ca am ce invata de la tine ( sunt incepator intr`ale pescuitului

Mangalia - ajung intr-o saptamana pe litoral si as incerca un pic
la chefal

I-ti multumesc anticipat !!!
Valer Piatra Neamt