stie cineva un loc bun de oblete?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: stie cineva un loc bun de oblete?
Cred ca ai primit deja raspunsul pe privat din......America!!! Poate o sa am odata ocazia sa-ti arat cum se prind peste 200 obleti intr-o ora,daca nu cumva m-au lasat reflexele!!!!sprosalmorapala scrie:yo-zuri ...mai dureaza..si in rest...americaa..oo tara minunilor..ce dreaq de site e asta ..numa de pescuit nu se vorbeste sa mor io...
apropo..locu`de oblete ..astept raspuns numa din america..
va pup si ne vedem pe apa...
Jean Scurtu
Imi pare rau dar eu ti-am scris pe privat si intre altele iti spuneam ca nu mai stiu locuri de obleti in jurul Brasovului,si ca pe vremea tineretii mele pe OLT in zona Bod-ului meu natal,abia puteai prinde cativa obleti atata stiuca si avati erau,obletele era raritate nu rapitorii.Iti mai spuneam ca pot sa-ti spun cum sa faci o nada buna de oblete si eventual daca vom avea vreodata ocazia si daca gasim un loc bun de oblete sa-ti arat (daca relexele si ochii nu m-au lasat) cum se pot prinde peste 200 obleti intr-o ora(nu e greseala!!!!).sprosalmorapala scrie:americane`n-am primit nici un raspuns pe privat..!
Jean Scurtu
- al. trentea
- utilizator constant
Pe la inceput de martie '93, impreuna cu cativa prieteni din Ploiesti am colaborat cu Victor Tarus si Radu Silea pentru a face o emisiune "Fir Intins" avnd ca tema pescuitul bibanului. Locatia o alesesem a fi Dridu, pe canal. Inca nu explodase moda plaselor mono, si era destul peste acolo. Pana sa vina Victor, deja testasem fara succes diferite momeli si metode, dar nu prinsese nimeni nici un biban. In schimb obletele sarea in draci. Am scurtat o undita la 3 m, si cu un viermus in carlig am inceput sa prind obleti unul dupa altul. A venit si Victor apoi, si vazand "genocidul" a schimbat pe loc subiectul emisiunii in ...pescuitul obletelui. Si-a scos si el o undita, si cot la cot am pescuit aproape o ora, frecventa fiind cam de un peste la 5-10 secunde! Nada folosita: ceva unguresc pentru albitura pe care o avea Victor, pe care am amestecat-o cu doua kg. de faina proteica pentru piscicultura de granulatie fina, de culoare aproape neagra, si o mana de viermusi.
Dar asta a fost atunci...
O nada buna este "Marcel Van Den Eyde - TURBO ROACH", de culoare maron inchis, si granulatie foarte fina. Merge la orice peste de dimensiuni mici.
Cu scuzele de rigoare pentru "out of topic",
al. trentea
Dar asta a fost atunci...
O nada buna este "Marcel Van Den Eyde - TURBO ROACH", de culoare maron inchis, si granulatie foarte fina. Merge la orice peste de dimensiuni mici.
Cu scuzele de rigoare pentru "out of topic",
al. trentea
sad
N-am numarat niciodat obletii prinsi da ma pot apropia fara probleme de numar si timp( o zic zcuma iarna
):lol:

Re: sad
Gippa.. erau mai demult destui obleti pe garla (pe Buzau) , dar asta acum vreo 20 ani... De mult nu am mai vazut obleti. Acum, daca e sa dai la viermusi, rame etc, te mananca latetzul si puracul (porcusorul)gippa scrie:N-am numarat niciodat obletii prinsi da ma pot apropia fara probleme de numar si timp( o zic zcuma iarna):lol:
dsd
Dap asa am auzit de la multi si am observat-o si eu de cativa ani obletele e pe cale de disparitie pe Buzau. Am vb cu pescari "de Buzau" care sustin exact ceea ce ziceai tu... eu pescuiesc oblete pe Siret si si pe acolo a cam inceput a se duce
probabil avatii