Stie cineva cum se prezinta Muresul

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Frredom
utilizator nou
utilizator nou

Stie cineva cum se prezinta Muresul

Mesaj de Frredom » 07 Apr 2015, 17:32

Salut cum este muresul prin zona Alba Iulia , stie cineva ?

buzias
veteran
veteran

Re: Stie cineva cum se prezinta Muresul

Mesaj de buzias » 07 Apr 2015, 18:46

In jur de 115 m3/s.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 07 Apr 2015, 19:21

Pana in 11 iunie e mare, tulbure si ud.

buzias
veteran
veteran

Mesaj de buzias » 07 Apr 2015, 21:16

danone scrie:Pana in 11 iunie e mare, tulbure si ud.
Da de unde ! pentru priponari ,curentisti , parasutisti si plasari e perfect .
Asa fost anul trecut ,
mare lucru sa se fi schimbat ceva din obiceiuri.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Apr 2015, 19:45

in zona arad-lipova era marisor si murdar, vizibilitate la 5-10cm, mai ies vineri ca si ultima zi inainte de inchidere..sper sa fie pescuibil :)

oldheinz
junior
junior

Mesaj de oldheinz » 11 Apr 2015, 13:22

Sarbatori cu liniste tuturor. Am fost eu pe Mures, ieri 10 apr. 2015, impreuna cu alti 2 naivi, pe zona in amonte de Lipova.Am prins nu, iar cum se prezinta apa nici nu mai are importanta. Pe kilometri intregi, pe ambele maluri s-au taiat si incendiat zeci, poate sute de copaci. Am stat de vorba cu cativa localnici, care pescuiau la fel de platonic ca si noi, si am aflat ca: 1: ...iarna grea , domle..., 2: ...primarul dat ordin, ca trebuie sa fie loc sa intre cu plasele (setcile) cumparate de primarie si manevrate de onor alegatorii, "ca trebuie dus peste la Arad, sa se capete fonduri europene". Mai mult decat atat, setcarii traditionali, mai ales cei nerezidenti, o sa fie vanati de tovarasu' organu', sa ramana peste destul pentru fonduri. Aceeasi poveste am auzit-o din mai multe guritze, pe zona Ususau-Belotint si Milova-Odvos-Conop. O fi fost conferinta...?!?.

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 11 Apr 2015, 19:43

oldheinz scrie:Sarbatori cu liniste tuturor. Am fost eu pe Mures, ieri 10 apr. 2015, impreuna cu alti 2 naivi, pe zona in amonte de Lipova.Am prins nu, iar cum se prezinta apa nici nu mai are importanta. Pe kilometri intregi, pe ambele maluri s-au taiat si incendiat zeci, poate sute de copaci. Am stat de vorba cu cativa localnici, care pescuiau la fel de platonic ca si noi, si am aflat ca: 1: ...iarna grea , domle..., 2: ...primarul dat ordin, ca trebuie sa fie loc sa intre cu plasele (setcile) cumparate de primarie si manevrate de onor alegatorii, "ca trebuie dus peste la Arad, sa se capete fonduri europene". Mai mult decat atat, setcarii traditionali, mai ales cei nerezidenti, o sa fie vanati de tovarasu' organu', sa ramana peste destul pentru fonduri. Aceeasi poveste am auzit-o din mai multe guritze, pe zona Ususau-Belotint si Milova-Odvos-Conop. O fi fost conferinta...?!?.
Din pacate asa este. Eu am fost acum 1 luna undeva in zona padurii Ceala si am gasit o plasa ce cca 5-6m lungime in apa, am intrat fain frumos in apa am scos-o afara si am facut-o bucatele cu cutitu. Am vrut sa intreb daca in zona Ususau mai sunt ceva locuri neatinse de acesti oameni dar din pacate am aflar raspunsul :(. Eram pregatit la inceputul sezonului sa ma duc la Ususau si sa incerc acea zona

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 11 Apr 2015, 21:37

Poate sa dea ordin si primul ministru ,nu primarul ,toate plasele care le gasesc pe Mures sau oriunde pe Crisuri toate le tai ,si pe aia care le o pus daca i cazul :fluch

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 11 Apr 2015, 21:59

Pif. scrie:Poate sa dea ordin si primul ministru ,nu primarul ,toate plasele care le gasesc pe Mures sau oriunde pe Crisuri toate le tai ,si pe aia care le o pus daca i cazul :fluch
Nu cred ca ai sa ai ocazia de a-i prinde pe faptasi dar iti urez bafta :)), da-le si din partea noastra, a tuturor pescarilor sportivi :) :censored:

Scrie răspuns