Stiati ca...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Stiati ca...
A aparut primul maestru emerit al pescuitului romanesc. El poarta numele Cornel Rosioru, si il gasiti pe www.crapmania.ro/forum?
Cine da oare aceste titluri si pe ce baza? De ce mi-aduce aminte de blazonul lui Adrian Nastase?
Cine da oare aceste titluri si pe ce baza? De ce mi-aduce aminte de blazonul lui Adrian Nastase?
Re: Stiati ca...
Chiar asa, oare de ce i se spune MAESTRU' d-lui Cornel Rosioru ???apsalba scrie:A aparut primul maestru emerit al pescuitului romanesc. El poarta numele Cornel Rosioru, si il gasiti pe www.crapmania.ro/forum?
Mai cititi, poate va dati seama

Malitios, ca de obicei. Muscaturi pe la spate

-
- utilizator constant
Re: Stiati ca...
Daca tot ai deschis rubrica "muscati-l de nadragi" iti mai vand eu cateva ponturi:apsalba scrie:A aparut primul maestru emerit al pescuitului romanesc. El poarta numele Cornel Rosioru, si il gasiti pe www.crapmania.ro/forum?
de ani de zile i se spune LV, afli tu pan' la urma de la ce vine;
in cercul apropiatilor i se spune "Regele", cand i se adreseaza cineva o face cu forma de politete "inaltimea voastra" ...

Informatii despre cand i-au fost acordate aceste titluri, festivitati de premiere, poze, etc la gasesti in arhivele federatiei.

Lasand gluma la o parte, vezi ca faci reclama mascata unui site de pescuit, pt asta s-ar putea sa-ti iei vreun ban, noi multumim frumos oricum

Carping Club
Domnii cu crapul ,va deranjeaza cineva pe site-ul dvs?????Daca nu incercati sa facetzi la fel.........
Treaba cu titulaturile sau apelativele am mai pus-o in discutie si pe site-ul AVP anul trecut .Pe acolo nefiind un admin s-au un moderator activ v-ati cam dat in stamba.Aici este totul ok si dorim sa si ramana asa(sectiunea spinning la crap nu s-a deschis inca)
Treaba cu titulaturile sau apelativele am mai pus-o in discutie si pe site-ul AVP anul trecut .Pe acolo nefiind un admin s-au un moderator activ v-ati cam dat in stamba.Aici este totul ok si dorim sa si ramana asa(sectiunea spinning la crap nu s-a deschis inca)
-
- utilizator constant
GRESIT!!! Supusii folosesc forma respectiva de adresare. Bufonii doar il distreaza pe rege! Il sun pe LV sa-i spun ce topic i-ai deschis aici. Cred ca o sa-l distrezi copios!apsalba scrie: ..... cei care le tot foloseau li se zicea bufoni.
.... Record mondial adjudecat; o federatie neinfiintata are deja arhiva.
DA, aceea e arhiva si culmea e ca a si ars ... de doua ori

PS
Pe langa ca ne faci reclama la site ai deschis topicul la discutii generale despre pescuit.
Carping Club