STIATI CA..........................(e de citit)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
super tare
stiati ca :..............
CNAFP a reusit super performanta de a incheia un contract de gestionare a resurselor pe un lac care este PROPRIETATEA ajvps sibiu. Si asta fara sa se documenteze si doar ce au prezentat cererea de autorizare.
Suntem de belea in tara asta de 2 lei.
Ii paste (nu un Paste Fericit) ci un proces in toata splendoarea lui.
Asa ca aviz celor care isi fac permise unde pescuiesc sau mai bine unde li se spune ca au voie ca s-ar putea sa o ia in barba frumos pe banii lor.
va doresc un Paste Fericit tuturor si fir intins
CNAFP a reusit super performanta de a incheia un contract de gestionare a resurselor pe un lac care este PROPRIETATEA ajvps sibiu. Si asta fara sa se documenteze si doar ce au prezentat cererea de autorizare.
Suntem de belea in tara asta de 2 lei.
Ii paste (nu un Paste Fericit) ci un proces in toata splendoarea lui.
Asa ca aviz celor care isi fac permise unde pescuiesc sau mai bine unde li se spune ca au voie ca s-ar putea sa o ia in barba frumos pe banii lor.
va doresc un Paste Fericit tuturor si fir intins
-
- veteran
stiati ca..
CNAFP mai pune de o mamaliga groasa in judetul nostru?: am informatii ca ar intentiona din lipsa de preocupare si ca sa se bage in seama acum ca li se apropie sfarsitul sa de-a autorizatie de pescuit comercial pe barajele de pe olt din judetul nostru.
sper sa reusesc sa le dejoc aceasta miscare prin alta .
am inceput sa jucam sah cu niste contracte semnate intre doua institutii.
din pacate nu stim sa avem grija de ea si implicit de noi.
sper sa reusesc sa le dejoc aceasta miscare prin alta .
am inceput sa jucam sah cu niste contracte semnate intre doua institutii.
din pacate nu stim sa avem grija de ea si implicit de noi.
-
- veteran
Stiati ca ..........
In tara asta un proprietar trebuie sa il anunte pe un strain ca incheie un contract cu cineva?????
Suntem de rasul lumii.
CNAFP Cluj a facut-o lata. A facut adresa catre Apele Romane care sunt proprietar pe un lac sa le spuna ca ei nu au idee despre contractul incheiat si drept urmare au dat autorizatie pe acel lac si unei asociatii de bucatarie. Oare cu ce drept se baga in proprietatea altora atat timp cat conventia dintre Apele Romane si CNAFP a cazut odata cu legea 400/2006?????
Mai merita sa te judeci sau sa astepti sa se desfinteze in curand????
In tara asta un proprietar trebuie sa il anunte pe un strain ca incheie un contract cu cineva?????
Suntem de rasul lumii.
CNAFP Cluj a facut-o lata. A facut adresa catre Apele Romane care sunt proprietar pe un lac sa le spuna ca ei nu au idee despre contractul incheiat si drept urmare au dat autorizatie pe acel lac si unei asociatii de bucatarie. Oare cu ce drept se baga in proprietatea altora atat timp cat conventia dintre Apele Romane si CNAFP a cazut odata cu legea 400/2006?????
Habar n-am despre ce lac si ce asociatie e vorba, dar tare mi-e teama ca umbli cu cioara vopsita. Apele Romane nu au in proprietate resursa acvatica vie! Iar contractele ce privesc pescuitul se refera la resursa acvatica vie, nu la apa.pescuitorul scrie:Stiati ca ..........
Suntem de rasul lumii.
In plus, ce-i aia asociatie de bucatarie? O fi AGVPS-ul? S-au mutat din dormitor in bucatarie?
Stiati ca ... e de citit !
Asta e limbajul lor de grandomani. Nu te mai mira de ei !
Acesti agevepesei au imresia ca ei au dat gaura la macaroana si lor li se cuvine tot pescuitul din tara asta. De ce nu spun in ce mod au pus ei mana pe acest urias patrimoniu. Vezi ca Apsalba intr-unul din topicurile acestui forum a postat numarul si data documentului prin care patrimoniul asociatiilor private de dinainte de comunism au fost confiscate abuziv de bolsevici si dat pe de-a moaca noului "mare" a.g.v.p.s. infiintat de stat, ca organ de stat.
Din 2000 incoace insa asociatiile si fundatiile se infiinteaza dupa alte legi si ele sunt organizatii nonprofit si de drept privat.
Nu stiu cum de au obraz acesti ... (sa nu le zic iarasi un epitet ca-mi sta pe limba) sa ne spuna noua ca suntem asociatii ilegale, de bucatarie, de scara blocului, etc.
Lasa pesuitorule ... lasa, ca ajungem noi si mari intr-o buna zi. De nu vei ajunge sa vii la noi cu sarumana - sa nu-mi spui mie ... Pityu
Acesti agevepesei au imresia ca ei au dat gaura la macaroana si lor li se cuvine tot pescuitul din tara asta. De ce nu spun in ce mod au pus ei mana pe acest urias patrimoniu. Vezi ca Apsalba intr-unul din topicurile acestui forum a postat numarul si data documentului prin care patrimoniul asociatiilor private de dinainte de comunism au fost confiscate abuziv de bolsevici si dat pe de-a moaca noului "mare" a.g.v.p.s. infiintat de stat, ca organ de stat.
Din 2000 incoace insa asociatiile si fundatiile se infiinteaza dupa alte legi si ele sunt organizatii nonprofit si de drept privat.
Nu stiu cum de au obraz acesti ... (sa nu le zic iarasi un epitet ca-mi sta pe limba) sa ne spuna noua ca suntem asociatii ilegale, de bucatarie, de scara blocului, etc.
Lasa pesuitorule ... lasa, ca ajungem noi si mari intr-o buna zi. De nu vei ajunge sa vii la noi cu sarumana - sa nu-mi spui mie ... Pityu

-
- veteran
Re: cu parere de rau
Sper sa nu fiu criticat si eu, astept pareri constructive. La solutia cu ce putem face propun ceva in legatura cu cazurile de braconaj. Daca asociatia la care suntem membri si pe care o sustinem iar ea trebuie sa ne reprezinte interesele nu face nimic ce putem face noi: sa depunem sesizare sau plangere la filiala judeteana de cate ori intalnim un caz de braconaj si sa solicitam raspuns in 30 de zile cu privire la ce actiune s-a intreprins sau care este pozitia asociatiei. Cred ca e un drept legal de care beneficiem. Rog parerea pescarilor juristi sau avocati. Si cand li se va umple masa de hartii si noua carnetelul de numere de inregistrare poate cineva se va prinde ca se ingroasa gluma. E nevoie de solidaritate si lipsa de comoditate pentru asta. Ce parere aveti?pikeman scrie:Doamne fereste...asa ceva se intampla doar in Romania...deci intra pe site un reprezentant AJVPS SIBIU mai scriu o data SIBIU...se plange de situatia patetica pe care niste cretini nascuti cu sceptru puterii in mana o genereaza si anume "pescuit industrial pe Olt", si este facut cu ou si cu otzet...pentru toti cei care nu au vazut cine a deschis acest subiect si de ce, cu riscul de a va supara sunteti patetici, e de inteles si am vazut cu ochii mei...va ascundeti in spatele unei tastaturi si asteptati sa apara cineva(de la AJVPS) din "SIBIU" ca sa aveti pe cine da vina pentru idiotenia unui intreg sistem. Nici nu ma mira...inteleg aceasta frustrare asupra AJVPS...dar cred in exceptii. Imi pare rau ca a trebuit sa folosesc asemenea cuvinte pentru a-mi exprima parerea...dar ceea ce constat este ca in loc sa luati atitudine preferati sa aduceti ofense la adresa unor oameni nevinovati...sunt si eu curios de o treaba...vati dorit sa lucrati intr-un astfel de domeniu, sau daca copii dvs se hotaresc sa devina angajati ajvps(poate ar fi primii care ar aduce schimbarea) si ati trage in spate ponoasele unui sistem invechit var conveni. Nu vedeti ca toate "organizatiile" menite a ne proteja sunt corupte...ceea ce ati facut aici a fost "sal amendatzi pe singurul nash din tren care probabil nu a fost de acord sa va ia banii si va taiat bilet" asta e mergem cu nashu cel batran si corupt mai departe si pe cel cinstit il dam deoparte.pescuitorul scrie:Cu parere de rau vreau sa va anunt ca desi am initiat acest topic in speranta ca vom face ceva impreuna
SI INCA CEVA ...NIMENI...VREAU SA SPUN NIMENI NU A INTREBAT ...BUN, BUN SI CE PUTEM FACE PENTRU A OPRI ASTA...![]()
![]()
SAU HAI FRATILOR SA FACEM CEVA...SE POATE??? nu mai am nimic de comentat matzi lasat mut.
Pentru domnul Alex...daca va mai ajunge vreodata sa citeasca acest mesaj...desi ma indoiesc...multa stima si respect ca ati incercat sa faceti ceva si ati fost crucificat (imi pare rau ca nu va cunosc personal).