Draga admin sa inteleg ca tu esti vreun reprezentant de seama a celor care conduc fraiele pescuitului din Romania?????????????Sincer vad ca nu te deranjeaza ca se pescuieste industrial in fata ta pe Olt.
Sincer am avut un singur caz cu comercial pe apele care le gestionam dar s-a terminat repede din fericire pentru PESCARII SPORTIVI din judetul Sibiu.Cat despre restul nu ma intereseaza caci nu eu fac parte din minister sau alte institutii de 2 lei din romania care se ocupa de pescuitul sportiv ca administrator.
Altceva nu dau nici un ban pentru a mi se pune numele aici.Sincer ma deranjeaza putin acest lucru.Aceia care vb depre activitatea ajvps sibiu sunt oameni care au participat la actiuni de combatere si prindere a braconierilor.TU LA CATE ASTFEL DE ACTIUNI AI PARTICIPAT IN VIATA TA DE MARE PESCAR SI APARATOR AL PATRIEI SI BUNURILOR ACESTORA.SIONCER CRED CA NU AI ANI CATE DOSARE PENALE AM FACUT EU .
ASA ca desi esti admin incearca sa impaci pe toata lumea nu sa comentezi la tot ce nu crezi tu ca e bun.
Si ca incheiere sa iti raspund la prima intrebare care am pus-o in acest topic de la PS
Raspuns: pai daca capitala e la bucuresti cum sa intram.daca era in ardeal eram de mult im UE.
Multa bafta site-ului si baieti iesiti la treaba nu mai vb vorbe goale pe net.
Cu stima,