STIATI CA..........................(e de citit)

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

cu parere de rau

Mesaj de pescuitorul » 23 Mai 2006, 14:51

Cu parere de rau vreau sa va anunt ca desi am initiat acest topic in speranta ca vom face ceva impreuna il anunt pe dannrrr sau cum e nickul ca nu voi mai scrie nimic.
Draga admin sa inteleg ca tu esti vreun reprezentant de seama a celor care conduc fraiele pescuitului din Romania?????????????Sincer vad ca nu te deranjeaza ca se pescuieste industrial in fata ta pe Olt.
Sincer am avut un singur caz cu comercial pe apele care le gestionam dar s-a terminat repede din fericire pentru PESCARII SPORTIVI din judetul Sibiu.Cat despre restul nu ma intereseaza caci nu eu fac parte din minister sau alte institutii de 2 lei din romania care se ocupa de pescuitul sportiv ca administrator.
Altceva nu dau nici un ban pentru a mi se pune numele aici.Sincer ma deranjeaza putin acest lucru.Aceia care vb depre activitatea ajvps sibiu sunt oameni care au participat la actiuni de combatere si prindere a braconierilor.TU LA CATE ASTFEL DE ACTIUNI AI PARTICIPAT IN VIATA TA DE MARE PESCAR SI APARATOR AL PATRIEI SI BUNURILOR ACESTORA.SIONCER CRED CA NU AI ANI CATE DOSARE PENALE AM FACUT EU .
ASA ca desi esti admin incearca sa impaci pe toata lumea nu sa comentezi la tot ce nu crezi tu ca e bun.
Si ca incheiere sa iti raspund la prima intrebare care am pus-o in acest topic de la PS
Raspuns: pai daca capitala e la bucuresti cum sa intram.daca era in ardeal eram de mult im UE.
Multa bafta site-ului si baieti iesiti la treaba nu mai vb vorbe goale pe net.
Cu stima, :idea:

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 23 Mai 2006, 15:34

Se pare ca in ROMANIA nici pescarii nu sunt uniti... care de obicei sunt mai uniti decat tiganii...... cred ca am sa ma retrag de pe acest site.......... ca numai imi fac zile negre.... dar macar nu va mai plangeti.... va meritati soarta...
P.S. Daca Elninho a scris doar de 1 sapt asta nu inseamna ca a descoperit site-ul acum o sapt. Cred ca il citeste de cand a aparut...
Nici macar Fir Intins nu pot sa va mai zic... caci el va fi intins... de setci si dupa aceea o sa ma injurati

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 23 Mai 2006, 15:45

cand tot oltul geme de plase si jepcari, cum poate cineva sa spuna ca se poate si mai rau?

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 23 Mai 2006, 15:53

nu stiam ca oltu e numai in oltenia.... nu cred ca stii tot Oltul iar cel pe care il stiu eu nu prea are ¨uscaturi¨........ ca orice padure.... iar un om im`potriva unei armate nu poate face nimic.... repet... Va Meritati Soarta!!! Vremea capurilor plecate a trecut demult.... 1989...... zice-ti ca sunteti democrati...... defapt sunteti niste capete plecate condusi de niste hoti pe care tot voi i-ati votat si ii sustineti..... daca aveti ceva de spus aratati-va si fata.... nu tastati si asteptati sa se faca ceva

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 23 Mai 2006, 17:08

grecu_kid scrie:nu stiam ca oltu e numai in oltenia.... nu cred ca stii tot Oltul iar cel pe care il stiu eu nu prea are ¨uscaturi¨........ ca orice padure.... iar un om im`potriva unei armate nu poate face nimic.... repet... Va Meritati Soarta!!! Vremea capurilor plecate a trecut demult.... 1989...... zice-ti ca sunteti democrati...... defapt sunteti niste capete plecate condusi de niste hoti pe care tot voi i-ati votat si ii sustineti..... daca aveti ceva de spus aratati-va si fata.... nu tastati si asteptati sa se faca ceva
ce inseamna de fapt : "Va Meritati Soarta"? d.ta nu esti roman? si pescar ca si noi? :evil:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

grecu_kid
junior
junior

Mesaj de grecu_kid » 23 Mai 2006, 17:37

Nu...am plecat din Romania si dupa ce am discutat putin pe acest site mi-am dat seama ca nu mai prea vreau sa vin inapoi si nici sa am tangente cu romani.... citeste ce am scris si pe ¨Suntem si sibieni....¨
Si iti mai relatez o intamplare.... cu 3 saptamani in urma ma duc la pescuit cu 12 ¨prieteni¨ romani in Spania. Eu am prins un crap de 7 si unu de 5 kg... ei nici un peste.... dupa aceasta partida nu au mai vrut sa ma ia cu ei la pescuit.....mai mult dupa ce l-am prins si pe al doilea nici macar nu au mai vb cu mine....... nu mai am nici un comentariu.....
Eu unul m-am zbatut fff tare pt pescuitul in Rommania (Sibiu) dar cei care vor sa faca ceva li se da in cap...... Chiar nu mai am nici un comentariu.....

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 23 Mai 2006, 17:57

Raspuns: pai daca capitala e la bucuresti cum sa intram.daca era in ardeal eram de mult im UE.
:lol: tareee
anyway danr agvps-ul neinsotit de catre politie nu are dreptu sa te controleze ei sunt niste... niste.... simpli co-gestionari
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 23 Mai 2006, 20:20

Moaaama manca... Elninho e vreun taifun sau vijelie d-alea :D :D :D

Altminteri, unu grec (nu roman) zicea:
Nu...am plecat din Romania si dupa ce am discutat putin pe acest site mi-am dat seama ca nu mai prea vreau sa vin inapoi si nici sa am tangente cu romani.... citeste ce am scris si pe ¨Suntem si sibieni....¨
"Si eu am iesit de mult timp la pensie da lumea tot domnu avocat imi spune" (am citat un fost avocat, acum batran):D :D

Cat despre AGVPS sau hai fie si alte mai noi asociatii, federatii sau alte alea in mod evident au, poate chiar fiecare, membri bine intentionati si de tot respectu'. Sustin insa ideea eliminarii obligativitatii asocierii in scopul obtinerii permisului de pescuit.
Mie-mi place-n Delta!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Mai 2006, 20:41

domnul pescuitorul,

eu am expus ce am vazut si este o situatie reala, nu stiu de ce va suparati
si nu numai in oltul inferior, ci pretutindeni
e drept ca la sibiu pe olt n-am fost
ma bucur ca la dvs in sibiu nu se braconeaza, se populeaza apele, braconierii sunt fugariti si toti pescarii sunt fericiti
aproape ca-mi dau lacrimile

admin neadmin sunt pescar si am dreptul la o parere, care este formata pe malul apei
parerea mea: ajvps-ul nu face nimic pentru ape, in general vorbind, in schimb incaseaza tribut

ma bucur insa ca exista si judete cu pescari fericiti, cum este in sibiu, si cu un ajvps care este mana de fier si gestionar de vis
sa vedem ce zic pescarii din Sibiu....

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 23 Mai 2006, 23:22

Domnule "pescuitorul" m linioara as fi (cu un "i" sau cu doi de "i", habar n-am) bucurat enorm sa postati chestiile acestea intre anii de gratie 2000 (iarna) si 2004 (tot iarna), deoarece AGVPS-Romania, in timp ce avea toate haturile in mana ( Nastase presedinte onorific, Selaru lingau PSD, etc), nu se omora cu atacarea contractelor celor ce bagau monofilamente chiar sub nasul lor in portiunea de Olt dintre Rau Vadului si Dragasani. Stiu, sunt prea multe paranteze in text... :?

Scrie răspuns