Spinning Lac Taureni
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Spinning Lac Taureni
Salutari ! Stie cineva dragi pescari daca se poate pescui la spinning pe Taureni (jud Mures) ???am inteles ca este interzis pescuitul la naluci artificiale
! Mersi 
Re: Spinning Lac Taureni
Din cate stiu este interzis in continuare si dupa 1 mai.Pana la 1 mai a fost interzis cu siguranta!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Eu am fost in martie si am pescuit la artificiale pe Taureni Lac
Acum poate au schimbat regulile .
Acum poate au schimbat regulile .
Si eu am stiut de data 1 mai !!! Dar am ceva info ca tot interzis este !!!multumesc mult , a fost cineva dupa data mentionata ??fire intinse dragi pescari ( in special spinning )
Oficial este inchis.Nu se stie exact ce si cum...Nici paznicii nu stiu ce sa spuna 
Am fost pe balta Glodeni 2 recent am pescuit pe gume cautand salul ;( ghinion , la intoarcere spre casa am stat o oda cat mia permis timpul si pe Toldal unde an reusit sa intep un salu ! Ce stiti prieteni despre Toldal cu sta cu salii ??multumesc anticipat!
Dle Zamfi ! Dar Zau de campie ? In toamna era aproape gol , mai are salau ? Pacat a fost o balta adevarata care merita pescuita la spinnin acum ceva anisori!!! Eram indragostit de balata aia bibani mari , salaii!!!
Doar zamfi te rog
Zau este in faliment si este chiar inchis!!! Salaii ...doi!
Scoate zau din lista....
Pe Taureni, conform regulamentului lor nu e voie cu gume, voblere, table (deci nem spinning).
Acum si daca iti bagi picioru in regulamentu lor, tot nu prea ai ce prinde, lacurile au fost "filtrate" in primavara si tot ce a fost salau decent a fost scos.
Au mai ramas ceva copii de salau care intra intamplator si la rama.
Dupa parerea mea, inca un lac care cade din lista... asteptam sa se deschida pescuitu pe rauri.
Acum si daca iti bagi picioru in regulamentu lor, tot nu prea ai ce prinde, lacurile au fost "filtrate" in primavara si tot ce a fost salau decent a fost scos.
Au mai ramas ceva copii de salau care intra intamplator si la rama.
Dupa parerea mea, inca un lac care cade din lista... asteptam sa se deschida pescuitu pe rauri.
Multa lume, putini oameni...
Pina la urma a mai ramas vreo balta de treaba in jud Mures?