spininng-ul si noaptea....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
spininng-ul si noaptea....
Hai sa va vad care stie cate ceva despre asta
....Varsati tot ce stiti...cand am scris topicu asta...era ora 1:39 am..deci cam ma gandeam sa plec la o partida de spininng de nopate...dar dupa aia ma palit.....cum sa dau si la ce sa dau...deci daca vreo unu din fratii de suferintza are vreo idee....s ava vad...Pikeman te astept frate...stiu k u mai practici felul asta de spininng....

- holykowalsky
- utilizator constant
Acum vreo luna de la 1 la 2 noaptea am prins 5 salai la juma de kg, la vobler. La mal ...venise puietul si salaii dupa el. Am mai avut cateva incercari de atunci dar cu rezultate mai slabe. Nu ma duceam special la pescuit la ora aceea....... dormeam pe malul baltii si pe la 1 dadeam o ora la vobler...
Deci se poate ... si sigur se poate mult mai bine ....
Deci se poate ... si sigur se poate mult mai bine ....
shalau .... tuister/vober ,
somn .... rattlin/rotative/ceva care sperie orice alt peste din jur
daca ii activ, si bineinteles tuistere
avat .... tuister
in rest , fiecare se descurca _ cu ce are si cum poate , mai trebe si experimentat ca nu merje tot timpu clasic
P.S. intre 2 si 4 ii ora de somn...in sac....-ul de dormit
somn .... rattlin/rotative/ceva care sperie orice alt peste din jur

avat .... tuister
in rest , fiecare se descurca _ cu ce are si cum poate , mai trebe si experimentat ca nu merje tot timpu clasic
P.S. intre 2 si 4 ii ora de somn...in sac....-ul de dormit

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- georgel_spin
- utilizator constant
aha m-ai gasit,
eram la paris si ieseam seara pe sena,de cand se intuneca si pana pe la 2-3am la twistere albe cu coada cat se poate de lunga dar mai ales lata ...max 5-6 cm luam binisor salai si bibani acceptabili dar nu capturi.
iar in tara am dat intr-o seara la mepps aglia 00 si am prins clean de m-am saturat pana in 20 de cm si o evoluam ca pe un popper
a fost deosebit dar asta in perioada in care muscareste cleanu
numa bine si fire intinse!!!
eram la paris si ieseam seara pe sena,de cand se intuneca si pana pe la 2-3am la twistere albe cu coada cat se poate de lunga dar mai ales lata ...max 5-6 cm luam binisor salai si bibani acceptabili dar nu capturi.
iar in tara am dat intr-o seara la mepps aglia 00 si am prins clean de m-am saturat pana in 20 de cm si o evoluam ca pe un popper
a fost deosebit dar asta in perioada in care muscareste cleanu
numa bine si fire intinse!!!
03 - 04 august 2007
pescuit de noapte la mreana
dar hai sa incerc si cleanul la o rotativa mepps aglia nr.1 sa imi ies din pareri cu spinningul noaptea (asta in mijlocul noptii ora 01-03).
rezultat = 0
mi-am iesit din pareri
pescuit de noapte la mreana
dar hai sa incerc si cleanul la o rotativa mepps aglia nr.1 sa imi ies din pareri cu spinningul noaptea (asta in mijlocul noptii ora 01-03).
rezultat = 0
mi-am iesit din pareri

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.