SONDAJ in legatura cu activitatea antibraconaj PP Pascani
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
SONDAJ in legatura cu activitatea antibraconaj PP Pascani
Credeti ca prin activitatea noastra antibraconaj(a Asociatiei Prieteni Pescari Pascani) am adus prejudicii de imagine Asociatiei Prieteni Pescari IASI ?
Asteptam sa raspundeti fiecare cu da sau nu?
cred ca cei din PP Iasi ar trebui sa se abtina...
Asteptam sa raspundeti fiecare cu da sau nu?
cred ca cei din PP Iasi ar trebui sa se abtina...
-
- senior
Hai ca incep eu, ca tot sunt in zona si urmaresc cu interes conflictul.
Prejudicii de imagine ati adus prin modul in care ati pus problema, si prin cei care au implicat Iasiul in problema voastra locala.... daca nu ar fi aparut acei "latratori", toate lumea nu ar fi avut decat de castigat. Eu zic ca lucrurile au degenart si s-a ajuns la o ruptura ireversibila. Sa speram ca cei din Iasi au suficienta intelepciune incat sa treaca peste vorbele grele aruncate asupra lor.
Raspuns: DA!
Una peste alta, tot respectul ca ati facut si ati avut rezultate in actiunile voastre.
Now, shoot me!

Prejudicii de imagine ati adus prin modul in care ati pus problema, si prin cei care au implicat Iasiul in problema voastra locala.... daca nu ar fi aparut acei "latratori", toate lumea nu ar fi avut decat de castigat. Eu zic ca lucrurile au degenart si s-a ajuns la o ruptura ireversibila. Sa speram ca cei din Iasi au suficienta intelepciune incat sa treaca peste vorbele grele aruncate asupra lor.
Raspuns: DA!
Una peste alta, tot respectul ca ati facut si ati avut rezultate in actiunile voastre.
Now, shoot me!

-
- veteran
Ma abtin sa raspund la aceasta intrebare deoarece e pusa tendentios. Intrebarea cred ca trebuia formulata astfel:prin postarile aplaudacilor mei din Pascani pe diferite forumuri credeti ca am adus prejudicii PP Iasi?
Nimeni nu a contestat actiunile antibraconaj pe care le-ati desfasurat.
Nimeni nu a contestat actiunile antibraconaj pe care le-ati desfasurat.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Prin atitudinea voastra ati adus grave prejudicii de imagine ! Eu cred ca ar cam fi timpul sa va schimbati denumirea ! Si asa cunosti toti pasii necesari ! Sau nu sinteti inscrsi in Registrul unic ... de la AMPA si nu puteti sa va constituiti ? trebuia sa te gindesti la aspectul asta inainte sa-l iei pe luk si clonele in brate!
Pentru actiunile de paza : Felicitari !!!
Pentru faptul ca ai spus ca nu-l cunosti pe luk cu toate ca ai postat de pe calculatorul lui ,cred ca-ti dai seama ce seviciu de imagine ti-ai adus cu minuta ta! ca si pentru faptul ca ai cerut ajutor pentru asoc.voastra de parca toata tara asta plesneste de bunastare si nimeni nu vrea sa va ajute !
Pentru actiunile de paza : Felicitari !!!
Pentru faptul ca ai spus ca nu-l cunosti pe luk cu toate ca ai postat de pe calculatorul lui ,cred ca-ti dai seama ce seviciu de imagine ti-ai adus cu minuta ta! ca si pentru faptul ca ai cerut ajutor pentru asoc.voastra de parca toata tara asta plesneste de bunastare si nimeni nu vrea sa va ajute !
Felul cum a pus problema pensionaru este de fapt cum trebuia facut acest chestionar. In primul rand, nu stiu pe cati de pe acest forum intereseaza aceasta problema, dar daca era dupa mine erati de mult o asociatie separata.
"cred ca cei din PP Iasi ar trebui sa se abtina..."
Foarte tare asta, adica tocmai cei vizati ar trebui sa se abtina.....

"cred ca cei din PP Iasi ar trebui sa se abtina..."
Foarte tare asta, adica tocmai cei vizati ar trebui sa se abtina.....

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Taticu, poate voi v-ati mutat aici, noi suntem useri din 2004. Cauta definitia la paranoia...
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
-
- utilizator constant
era vorba ca v-ati mutat de pe site-ul vostru unde ati banat tot si a-ti sters toate mesajele aici pt a parea ca sunteti dezinteresati...Nick scrie:Taticu, poate voi v-ati mutat aici, noi suntem useri din 2004. Cauta definitia la paranoia...
daca o sa intre lumea pe voi sa va intrebe ceva o sa vada cum le dati ban instantaneu si stergeti toate mesajele care va incrimineaza.