Somnul pitic ( american ) are pradatori autohtoni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Re: Somnul pitic ( american ) are pradatori autohtoni

Mesaj de SF » 10 Oct 2015, 20:32

Gogol , cel mai scump peste vandut intreg in arhipelagu Balear ii o piticanie sub o palma , aceasi specia in Insulele Canare ii considerata o ofensa ,nu o gasesti pe piata , in Alger sau Turcia zarganu ii o delicatesa , in Canare sau Baleares nu vinde nimeni pestele asta , il arunca direct peste bord sau la faina de peste , lufaru in Baleares nu o sa-l vezi niciodata pe piata , nici labanu nici chefalu (exceptie aia care vin din Albufera Valencia ) , vorbim gusturi ...

Insa ,somnu asta pitic chiar ii gustos , are pe aceasi marime mai multa grasime decat un somn normal si asta il face mai gustos ! Fileuri in tempura ii delicios , mai bun decat salaul :wink:

Din pacate nu am facut afumat si sarat , ii marele meu pacat :cry: , insa mi-l imaginez :D , intr-o zi ....

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 13 Oct 2015, 07:19

SF scrie:Gogol , cel mai scump peste vandut intreg in arhipelagu Balear ii o piticanie sub o palma , aceasi specia in Insulele Canare ii considerata o ofensa ,nu o gasesti pe piata , in Alger sau Turcia zarganu ii o delicatesa , in Canare sau Baleares nu vinde nimeni pestele asta , il arunca direct peste bord sau la faina de peste , lufaru in Baleares nu o sa-l vezi niciodata pe piata , nici labanu nici chefalu (exceptie aia care vin din Albufera Valencia ) , vorbim gusturi ...

Insa ,somnu asta pitic chiar ii gustos , are pe aceasi marime mai multa grasime decat un somn normal si asta il face mai gustos ! Fileuri in tempura ii delicios , mai bun decat salaul :wink:

Din pacate nu am facut afumat si sarat , ii marele meu pacat :cry: , insa mi-l imaginez :D , intr-o zi ....

Are multe oase sau doar coastele si sira spinarii ?
De gustos am auzit ca este, nu am prins unca, da e urat ca dracu ! :headbash: :headbash:

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 13 Oct 2015, 09:43

Si eu mananc peste in disperare dar mutantul asta nu.

fishmaster56
senior
senior

Mesaj de fishmaster56 » 19 Noi 2015, 12:06

Daca-i mananca stiuca nu vad de ce nu i-ar manca si salaul. Mai ales in perioadele de reproducere cand isi pazeste cuibul si este mai agresiv.

Scrie răspuns