somn
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu ce neam de peste e asta de care vorbiti voi (Clariasul) dar am cazut destule articole in care se prinde la Rame, Lipitori si alte momeli la care trage si somnul + cele de crap -boabe!
Am luat in Italia Somn pitic si somn pitic punctat... La momeli de crap!
Poate vin si cu un articol... Cine stie?
Am luat in Italia Somn pitic si somn pitic punctat... La momeli de crap!
Poate vin si cu un articol... Cine stie?
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
-
- senior
- Mugurstefan
- veteran
Dane, poate faci o mica confuzie.asta Clarias african creste si mare , trece de 10KG!Intraba-l pe Adi.Kiri, ca el e administrator la Corneshti shi populeaza de undeva de la Baile 1mai sau Felix Oradea BH, unde e apa termala!danr scrie:fratilor eu zic sa lasati balta somnul asta african
nu este o specie care sa prezinte importanta pentru pescuitul sportiv, mi s epare chiar un daunator in baltile noastre, nu creste mare, nu trage la naluci si rade tot ce misca
...
Ala care sa adaptat e somnul pitic zis si american , intr-adevar fara mare valoare piscicola si comerciala.
Daca gresesc cumva , sper sa fiu corectat!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Somnul pitic e o pacoste!
Trage la cea mai trasnita si ne adresata momeala imaginata, are o tona de de spini pe innotatoare , nu creste mare si distruge icrele si juvenilii altor specii. Are noroc de o carne la fel de gustoasa ca cea de somn... inrest l-as pescui cu dinamita
Trage la cea mai trasnita si ne adresata momeala imaginata, are o tona de de spini pe innotatoare , nu creste mare si distruge icrele si juvenilii altor specii. Are noroc de o carne la fel de gustoasa ca cea de somn... inrest l-as pescui cu dinamita

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Sunt intr-un lac din Brasov. Puietii asta vara se puteau prinde foarte usor pt ca erau in bancuri. Acum cred ca e ceva mai greu, daca nu imposibil din cauza ghetii. Daca te intereseaza spune, iti pot trimite si cateva poze, asta daca nu te "arde tare".babi_albi scrie:Unde se gaseste somn pitic?? mi-ar trebuisi mie cativa!!
Uite care e misterul...Exprimarea!Somesul era tulbure asa ca omul s-a dus la pescuit la Ciurila ,care este o balta privata si nicidecum o locatie pe somes...Daca gresesc ...sa ma corecteze omu'!leba scrie:doc scrie:in primavara somes tulbure am facut vreo doua iesiri la crap la ciurila
intrau somotei de 10 cm la boaba de porumb pe carlige de2
probabil de acolo au ajuns si in metro
in alte balti n am vazutsomn african pe somes?
![]()
poate indigen..

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator nou
La Ciurila se prind somni americani(ictalurus nebulosus) somnii africani (clarias gariepinus)nu supravietuiesc peste iarna pe la noi.Puteti vedea cativa la www.amuriialbi.ro