Somn gigantic. Iar? Batalia gigantilor.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
parerea mea, este ca acel trepied s-a adus in momentul omologarii pestului, din ce scrie acolo, el a fost omolagt..cantarit, masurat, admirat, gidilat, pupat..andrei.A scrie:intreb si io .... daca era setat pe CR ...ce era cu trepiedul ala urias acolo ? stia ca o sa prinda ceva de peste 50-60 kile ?

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- Lucius
- utilizator constant
Recordul european omologat dupa cate stiu e mai marisor, este de 135 kg, a fost prins cu vobler de un pescar maghiar in Italia pe riul Po. Din pacate articolul despre captura l-am gasit doar in limba maghiara
http://www.energofish.hu/news.php/135-k ... z33/1/576/
http://www.energofish.hu/news.php/135-k ... z33/1/576/
timp in care el, adicatelea somnul, a stat si a savurat ce mai aveau pescarii prin galetile de nada, a baut doua beri si a citit o revista..... dupa care , cand l-au eliberat, nu mai voia sa mai pleceMARIUS POPA scrie: parerea mea, este ca acel trepied s-a adus in momentul omologarii pestului, din ce scrie acolo, el a fost omolagt..cantarit, masurat, admirat, gidilat, pupat..si , poate, intradevar eliberat.

faina treaba....oricum...acolo pestele mai are o sansa....la noi...nu.
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- MARIUS POPA
- veteran
andrei.A scrie:timp in care el, adicatelea somnul, a stat si a savurat ce mai aveau pescarii prin galetile de nada, a baut doua beri si a citit o revista..... dupa care , cand l-au eliberat, nu mai voia sa mai pleceMARIUS POPA scrie: parerea mea, este ca acel trepied s-a adus in momentul omologarii pestului, din ce scrie acolo, el a fost omolagt..cantarit, masurat, admirat, gidilat, pupat..si , poate, intradevar eliberat.
![]()
![]()
![]()
faina treaba....oricum...acolo pestele mai are o sansa....la noi...nu.

apreciez comicul.

adevarul este pe undeva la mijloc, totusi erau variante sa-l tina in viata...

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.