Am avut ocazia sa vad pe unul care doar ce isi cumparase niste scule Daiwa Royal,mulinete procopsite,etc si la prima iesire cu sculele astea pe care a dat o caruta de bani i-a dat un somn mare pe care l-a plimbat de pe mal in sus si in jos 10-15 min,iar apoi a ars nylonul cu tigarea pt ca i-a fost frica ca ii rupe pestele sculele!
Incredibil!La ce draq le-a cumparat?Sa prinda fîte?
Somn de 80 de kg
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cu ce scop ma intrebi?Adelin scrie:
MAMA NATURA la pescuit?!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
....si pe unde zici ca dai?!

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Apropo de ce zicea Jonin.
Am vazut si eu un specimen care, dupa ce i-au luat somnii 3 voblere, n-a mai vrut sa pescuiesca sa nu piarda si alte voblere desi colcaia apa de somni. Acest ciudat se numeste Adelin.
Pai bine mah omu' lu Dumnezeu - ca si acuma dau cu basca de pamant cand imi amintesc - ce e mai important, un vobler in plus sau sanzatiile alea pe care le ai cu un somn adevarat in batz ? F..tui mama lui de vobler....
Am vazut si eu un specimen care, dupa ce i-au luat somnii 3 voblere, n-a mai vrut sa pescuiesca sa nu piarda si alte voblere desi colcaia apa de somni. Acest ciudat se numeste Adelin.
Pai bine mah omu' lu Dumnezeu - ca si acuma dau cu basca de pamant cand imi amintesc - ce e mai important, un vobler in plus sau sanzatiile alea pe care le ai cu un somn adevarat in batz ? F..tui mama lui de vobler....
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- littlefish
- junior