o ciorba de peste = 100.000 lei?
protestez vehement!
uite vezi? d-aia beau!
Somn 40 kg la cupa Uzlina
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Da
,normal carlig owner 0/1 de crap..chiar micut..si chiar accidental l-am prins avand in vedere ca nici nu a tras..sau nici nu a apucat sa traga,am crezut ca este agatata(acolo chiar aveam o agatatura)si trageam de lanseta si de fir sa-l rupem,chiar injutram ca s-a agatat iar cand deodata a inceput sa plece firul si asa ne-am dat seama ca este peste.Aveam fir de 0.4 dar pana la urma nu au fost probleme,drillul a durat cam 35-40 min.

FIR INTINS:)
Ba da
am zis ca este crap..prima oara si..asa vroiam sa cred avand in vedere ca eram la concurs de crap..dar dupa primele 5 min am stiut ca este somn pt ca se lupta specific somnului..statea numai pe fund si se punea ca o buturuga..Am mai luat somn de 20 Kg si se comporta cam la fel numai ca atunci era din barca..la lanseta de spinning.Oricum m-a bufnit rasul cand un vecin de la alt stand era acolo si luase minciogul sa il scoatem
.L-am scos cu mana din apa,apucat de mandibula inferioara..altfel...nici o sansa.Pe aceasta cale vreau sa spun la toata lumea ca este cea mai buna metoda de a scoate somn mare..Ii bagi mana in gura si il tragi afara,nu musca nu te ranesti iar mandibula este ca un maner,il apuci super.SI cu gafa ..daca nu stii si nu il intepi ca lumea risti+ca la un exemplar mare cand il ranesti cu gafa risti sa te traga in apa>

FIR INTINS:)