Somn 40 kg la cupa Uzlina

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

piticu
veteran
veteran

pofta buna?

Mesaj de piticu » 11 Oct 2004, 15:37

o ciorba de peste = 100.000 lei?
protestez vehement!
uite vezi? d-aia beau!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 11 Oct 2004, 16:09

Gyorg scrie:M-am simtit foarte bine si ma simteam chiar daca nu obtineam nici un loc in clasament.
Nu au lipsit ciorbele la ceaun , tocanitele pe malul Dunarii sau bauturile betive :lol:
Sper ca nu te-ai suparat pentru postarea topicului.

Bine Gyorg!

livyou
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de livyou » 12 Oct 2004, 00:27

Vroiam doar sa rectific faptul ca echipa care a prins somnul este din Bucuresti,eu am facut eschipa cu tatal meu,cei din Mures erau la standul alaturat.Pacat ca au fost asa putine capturi(la crap ma refer) ar fi fost mai frumoasa lupta daca manca bine pestele.
FIR INTINS:)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Oct 2004, 08:19

oricum livyou, felicitari pentru captura
chiar daca l-ati prins accidental, e totusi o relizare sa-l scoti cu la mal
ma gandesc ca aveati carlig de crap ? :lol:

livyou
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de livyou » 12 Oct 2004, 13:18

Da :lol: ,normal carlig owner 0/1 de crap..chiar micut..si chiar accidental l-am prins avand in vedere ca nici nu a tras..sau nici nu a apucat sa traga,am crezut ca este agatata(acolo chiar aveam o agatatura)si trageam de lanseta si de fir sa-l rupem,chiar injutram ca s-a agatat iar cand deodata a inceput sa plece firul si asa ne-am dat seama ca este peste.Aveam fir de 0.4 dar pana la urma nu au fost probleme,drillul a durat cam 35-40 min.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Oct 2004, 14:01

@livyou
Si cand ai vazut ca pleaca firul, n-ai zis ca e un crapalau de 35 de kile? :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

livyou
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de livyou » 12 Oct 2004, 14:09

Ba da :o am zis ca este crap..prima oara si..asa vroiam sa cred avand in vedere ca eram la concurs de crap..dar dupa primele 5 min am stiut ca este somn pt ca se lupta specific somnului..statea numai pe fund si se punea ca o buturuga..Am mai luat somn de 20 Kg si se comporta cam la fel numai ca atunci era din barca..la lanseta de spinning.Oricum m-a bufnit rasul cand un vecin de la alt stand era acolo si luase minciogul sa il scoatem :D.L-am scos cu mana din apa,apucat de mandibula inferioara..altfel...nici o sansa.Pe aceasta cale vreau sa spun la toata lumea ca este cea mai buna metoda de a scoate somn mare..Ii bagi mana in gura si il tragi afara,nu musca nu te ranesti iar mandibula este ca un maner,il apuci super.SI cu gafa ..daca nu stii si nu il intepi ca lumea risti+ca la un exemplar mare cand il ranesti cu gafa risti sa te traga in apa>

Scrie răspuns