...si uite asa se scrie istoria...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

rapace
senior
senior

Re: ...si uite asa se scrie istoria...

Mesaj de rapace » 29 Ian 2013, 21:54

TAVY scrie: Da decat a unui rahat de braconier si decat a unui rahat de politician care poate sa faca ceva sa stopeze fenomenul si nu o face. Dar cum se vede si in material ,,CINEVA ACOLO SUS II IUBESTE PE BRACONIERI". Din pacate, cu astfel de putori la conducere soarta pestilor este pecetluita. :cry:
Sper ca asta nu este o surpriza pentru tine ..... si nu este doar un rahat de braconier si nu doar un politician care isi slinoseste mainile din acesta mizerie ....eu pot sa iti dau si ceva nume ,dar nu vad ce folos ,oricum nu avem ce face ,sunt multi care spun i-asi impusca ....credema ca ar fi singura solutie ,dar cati dintre noi ar ajunge in mod real pana in acel punct ...iti spun eu nici unul ... ar fi o solutie modificarea statutului asociatiilor cu drept de impuscare in caz de autoaparare si in pustietatile acelea ar fi greu sa demonstrezi ca nu este autoaparare ...vorbiti cu cei din tulcea ei sunt mai in tema si va vor spune acelasi lucru despre braconieri, garda de mediu, politie de frontiera ,graniceri si toti cei ce participa la acest jaf continu....

TAVY
junior
junior

Mesaj de TAVY » 29 Ian 2013, 22:07

rapace scrie:
TAVY scrie: Da decat a unui rahat de braconier si decat a unui rahat de politician care poate sa faca ceva sa stopeze fenomenul si nu o face. Dar cum se vede si in material ,,CINEVA ACOLO SUS II IUBESTE PE BRACONIERI". Din pacate, cu astfel de putori la conducere soarta pestilor este pecetluita. :cry:
Sper ca asta nu este o surpriza pentru tine ..... si nu este doar un rahat de braconier si nu doar un politician care isi slinoseste mainile din acesta mizerie ....eu pot sa iti dau si ceva nume ,dar nu vad ce folos ,oricum nu avem ce face ,sunt multi care spun i-asi impusca ....credema ca ar fi singura solutie ,dar cati dintre noi ar ajunge in mod real pana in acel punct ...iti spun eu nici unul ... ar fi o solutie modificarea statutului asociatiilor cu drept de impuscare in caz de autoaparare si in pustietatile acelea ar fi greu sa demonstrezi ca nu este autoaparare ...vorbiti cu cei din tulcea ei sunt mai in tema si va vor spune acelasi lucru despre braconieri, garda de mediu, politie de frontiera ,graniceri si toti cei ce participa la acest jaf continu....
Nu este o surpriza,de fapt cam tot ceea ce se intampla pe meleagurile astea nu numai in domeniul pescuitului nu mai constituie o surpriza ...de multa vreme :cry: .La modul general ne cam meritam soarta. Ai dreptate in ceea ce spui.
totul pentru ape si pesti

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 29 Ian 2013, 23:50

eu ce zic oameni buni?noi nu reactionam cum ar fi normal sa reactionam...vezi tot felu de fete de idioti care fac ce vor ca sa castige bani...trec cu senilele peste carne vie ca sa castice bani grei,braconeaza ape si paduri si taie paduri la greu....pacat ca induram atatea,sincer era vorba ai din batrani ca" romanu indura ce indura da pana cand i ajunge cutitu la os"...ei aflati ca nui adevarata vorba aia si cu tot respectu...suntem o natie "slabuta"ca sa nu zic mai rau...poate sa ne bage cutitu si in *** ca tot nu reactionam :D doar ne plangem asa verbal putin,tragem niste injuraturi groaznice si cam atat :?
sper ,sper copii nostri sa aive parte de alte vremuri :wink:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 30 Ian 2013, 10:12

Copii nostrii vor avea parte doar de ceea ce le lasam noi ...daca nu schimbam mentalitatea de la vladica la opinca nu le vom lasa nimic...cum dupa noi nu va ramane nimic ei nu vor avea parte de nimic si poate generatia lor se va potoli cu acest macel pentru ca nu vor mai avea ce macelari ...si daca natura isi va urma cursul poate nepoti sau stranepotii nostri vor avea parte de ceva...si mai este un fapt constatat de mine ...daca copilul vede ca parintele face bani prin diverse mijloace neortodoxe lui i se pare ca asa este normal iar el cand va creste mare va prelua acea indeletnicire pe linie paterna ..... asta este doar educatia din casa cei 7 ani plus tot restul de ani ce il definesc ca om matur,ce vede aia face

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 30 Ian 2013, 16:16

Domnilor am mai spus-o si o m-ai spun inca o data ''Braconierii sunt mai protejati ca sturionii'' !!! Sa nu uitam totusi ca multi dintre patronii de balti mari si faimoase de la noi sunt fosti braconieri si acum sunt domni venerati pe la concursuri de crap sau de spinning!!! Noi nu avem ce sa facem pentru ca suntem putini si cotizam in mod direct la acest masacru fie el de sturioni sau din celelalte specii, cotizam prin taxe,impozite etc etc, mai exact platim niste institutii care ar trebui sa-si faca treaba dar de fapt toti fura!!!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 30 Ian 2013, 20:03

M-am uitat la reportaj si dupa aceea la fiie-mea de 1 an si 2 luni...sincer va spun...mi-a venit sa plang si am avut un mare nod in gat...altfel, sunt speachless si :evil: :evil: :evil:

TAVY
junior
junior

Mesaj de TAVY » 30 Ian 2013, 21:03

andrei-ovidiu scrie:M-am uitat la reportaj si dupa aceea la fiie-mea de 1 an si 2 luni...sincer va spun...mi-a venit sa plang si am avut un mare nod in gat...altfel, sunt speachless si :evil: :evil: :evil:
Andrei ,sanatate fetitei si sa se faca mare. Personal,cred ca la ceea ce se intampla la noi: BRACONAJ, REGULARIZARI DE CURSURI,POLUARE dar in special BRACONAJUL in viitorul apropiat multe specii de pesti ne vor parasiiiii . !!!!!! Copiii nostrii vor face cunostinta cu aceste specii prin intermediul cartilor de specialitate. Este trist pentru ca apele noastre nu se vaita de potential (pardon ....nu se vaitau). Dar asta este....ce-si face omul cu mana lui ....stiti voi.. :!: :(
totul pentru ape si pesti

ultralight
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ultralight » 02 Feb 2013, 14:00

Ar trebui sa aducem pe postul de ministru justitiei un arab dinala din zonele alea unde cei care incalca legilelor sunt pedepsiti in centrul localitati prin taierea membrelor sau chiar a capului ! Si sai dam mina libera sa aplice legile lui de acasa .
:twisted:

Razvan V.
veteran
veteran

Mesaj de Razvan V. » 16 Feb 2013, 16:10

M-am uitat 5 minute si am renuntat. Mi-e scarba sa ma mai uit, mi-e scarba de oamenii astia si de conducatori. Mi-e sila de ce a ajuns tara asta

riva
junior
junior

Mesaj de riva » 16 Feb 2013, 21:07

sintem mai rau ca in africa unde taie si spinzura gerilele cu mitralielele in mina ,mai lipsesc ''akm''rile,sintem o tara de c.c.at o sa ajungem sa ne fie rusine sa spunem ca sintem romani :wallbash: :wallbash: :fluch :fluch :fluch :fluch

Scrie răspuns