Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
cristiandinbucuresti
de cristiandinbucuresti » 25 Feb 2005, 13:00
SAL'TARE LA TOATA LUMEA!
Am deschis acest nou topic pentru cei ca mine, pentru cei care vor sa pescuiasca la rapitor .... si vor sa invete cum s-o faca bine.
Ma declar pescar de week-end si daca tot merg de putine ori la peste as vrea sa stiu sa o fac asa cum trebuie.
Mi-am cumparat o lanseta usoara ,o mulineta pe masura, twistere, voblere si rotative....
Prima intrebare adresata celor care se pricep cu adevarat este:

Unde se poate merge la rapitor in jurul bucurestiului (max 80km) in aceasta perioada a anului?

A fost cineva si daca da unde?
Astept recomandari ferme.....
Mersic
-
mrvily
- Moderator

-
Salut
Nu stiu daca vei obtine ceva asa incearca altfel.
Vino joi seara in strada Voinicului 11(linga Picadilly) locatia se numeste {Bridge Club} si poate daca te plac baieti o sa capeti mai multe informatii si multi prieteni.
Urmareste topicul:[ Chestionar ] Mare intalnire mare!!!!!!! joi seara, la carciuma! ore 19,30 in ultima pagina si vei afla si ora.
Sa stii ca pescari sunt de elita si cred ca te vor primi intre ei,Sa-ti vind un pont cred ca si eu voi veni joi daca nu sunt in cursa,tot pentru prima data si sper sa fiu acceptat deci sa vedem.
-
ovidiu14
- veteran

-
pentru mrvily in primul rand
sunt acceptati toti cei ce doresc sa vina ....nu suntem exclusivisti si chiar ne-ar face placere sa veniti la intalnire
multumim pentru apreciere in acelasi timp
urmariti topicul destinat intalniriinoastre ...pt orice schimbare in ceea ce priveste ora sau locul si va asteptam cu cea mai mare placere
ne leaga discutii constructive legate de pescuit si sunt convins ca aportul vostru va fi apreciat si vom avea cu totii de castigat de fiecare data
asadar cristian si mrvily va asteptam cu placere ...toata lumea disponibila e asteptata cu mare placere si interes
ovidiu
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14
-
mrvily
- Moderator

-
Mersi Ovidiu
Plec in cursa marti si miercuri,daca nu sunt probleme {merg pina la Botosani} teoretic joi sunt in Bucuresti si voi face tot posibilul sa vin cu Cristi Grama sau cu domnu Anghel daca il gasesc daca nu incerc sa ajung singur.
-
cristiandinbucuresti
de cristiandinbucuresti » 01 Mar 2005, 17:33
Salut ovidiu,
Multumesc mrvily
Sper sa ne vedem joi
-
ionescu adrian
- utilizator constant

-
salut sunt adrian, si pescuiesc mai mult cu momeli vii sau naturale dar pierd foarte mult timp cu procurarea si pastrarea acestora asa ca as vrea incepand de anul acesta sa incerc si pescuitul cu momeli artificiale(voblere twistere)
sunt un impatimit al pescuitului la salau si m-as orienta mai mult spre twistere
as vrea sa aflu pentru inceput cam ce fel de ustensile mi-ar trebui pentru acest tip de pescuit
-
Night
- utilizator nou

-
Subscriu la ce a intrebat ionescu adrian
-
Adi_
- veteran

sper sa nu va suparati pe mne, dar daca cautati pe acest forum, veti gasi tot ce aveti nevoie pt. inceput, si nu numai... ustensile, tehnici, locuri, momeli, etc. doar sa cautati... nu cred ca are rost sa scrie de o gramada de ori celeasi lucruri... cautati...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
danr
- Site Admin

desigur ca puteti intreba ce va intereseaza dar nu cereti sa va faca cineva o sinteza a pescuitului cu plastice...
citit tot ce s-a scris si apoi intrebati la obiect... o sa va raspundem majoritatea dar nu sta nimeni sa scrie o nuvela pe un domeniu

-
Sorin
- Moderator

io chiar as zica ca cineva cu rabdare ar putea scoate o carte de pescuit din site-ul asta

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.