Sesizari
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sesizari
M-am gandit sa fac un topic unde sa atragem atentia eventualelor erori gasite pe site.]
Nu? Sa facem ceva frumos, impreuna...
Am sa incep eu... In Galeria Foto, la Clean, este postat si un avat (postat de Lorand)
Nu? Sa facem ceva frumos, impreuna...
Am sa incep eu... In Galeria Foto, la Clean, este postat si un avat (postat de Lorand)
Schimba informatii?
Pt. danr
La schimba informatii lipseste luna februarie la data, iar restul lunilor sunt intr-o ordine aleatorie (elegant spus).
La schimba informatii lipseste luna februarie la data, iar restul lunilor sunt intr-o ordine aleatorie (elegant spus).

...si pescuitul va va face liberi!
Oare chiar daca in sectiunea ''Orice in afara de pescuit'' se poate discuta despre ''orice'' ,este normal sa deschidem topicuri gen''Midi Zone.....pt.lautari....''. Nu cumva riscam sa se umple site-ul de reclama gratuita care nu tine de pescuit sau anunturi de vanzare pt.care exista sectiune speciala
Tie Dane cum ti se pare topicul la care m-am referit;sau voi ceilalti membrii ce parere aveti??? Mie mi se pare ridicol mai ales ca respectivul are un singur mesaj si acela pt lautari........parca asa scria acolo

Tie Dane cum ti se pare topicul la care m-am referit;sau voi ceilalti membrii ce parere aveti??? Mie mi se pare ridicol mai ales ca respectivul are un singur mesaj si acela pt lautari........parca asa scria acolo

-
- junior