service lansete
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
service lansete
Daca la mufarea celor doua segmente ale lasetei exista un joc mic, cum se poate remedia acest lucru?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Wavedancer
- veteran
Cum se mufeaza? Clasic, "pe invers", pe spigot?
Oricum, ca idee generala, foloseste un strat subtire de rasina epoxidica. Il dai cu o pensula mica, pe partea care "intra". Daca e prea subtire, mai dai un strat, daca e prea gros il slefuiesti cu o hirtie abraziva fina (cea mai mica granulatie posibila).
Oricum, ca idee generala, foloseste un strat subtire de rasina epoxidica. Il dai cu o pensula mica, pe partea care "intra". Daca e prea subtire, mai dai un strat, daca e prea gros il slefuiesti cu o hirtie abraziva fina (cea mai mica granulatie posibila).
Ultima oară modificat 05 Aug 2004, 11:08 de către Wavedancer, modificat 1 dată în total.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
- Wavedancer
- veteran
- trombonezu
- utilizator constant
- Wavedancer
- veteran
- costica_fishing
- veteran
Bine v-am gasit!
Ca sa ma bag si eu in treaba: Dupa un pescuit epuizant (de fapt cam o data pe luna), locul de imbinare al segmentelor, respectiv exteriorul segmentului care intra il ung cu ceara (de la o lumanare aprinsa, luata pe carpa si frecat temeinic locul cu pricina). Asta ca sa nu se tot zgarie la mufari. N-am incercat cu ceara de schiuri (inca)!
Ca sa ma bag si eu in treaba: Dupa un pescuit epuizant (de fapt cam o data pe luna), locul de imbinare al segmentelor, respectiv exteriorul segmentului care intra il ung cu ceara (de la o lumanare aprinsa, luata pe carpa si frecat temeinic locul cu pricina). Asta ca sa nu se tot zgarie la mufari. N-am incercat cu ceara de schiuri (inca)!
- Wavedancer
- veteran