senzatii tari la pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

senzatii tari la pescuit

Mesaj de ovi_vl » 26 Mai 2011, 21:49

care sunteti amatori de senzatii d astea tari ? sau care a patit ceva asemanator e rugat sa povesteasca,pana atunci tot ce pot sa zic e : ohhhhhhh my goooooood! :lol: vizionare placuta: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lSPKxDZHt4

colaps
senior
senior

Mesaj de colaps » 27 Mai 2011, 08:37

dude , f tare , s-au kkt pe ei saracutii . lol bine ca nu au mers cu o barca gonflabila ... :) :) ii rasturna de la valuri rechinasu !

ohh my god ohh my god !

tare detot !

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 27 Mai 2011, 13:26

wow :shock:
super tare!!!

MeHigh
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MeHigh » 27 Mai 2011, 14:38

Fain, pacat ca nu au avut putin sange in tenis ca sa il agate pe ala baban!
Si mie mi-a atacat odata rechinul din carlig ceva uratanie monstruasa
Aici urma de la falca de sus:

Imagine

si aici urma la cea de jos:

Imagine

Practic tot rechinul pe inaltimea lui era in gura la "ceva".

In mijlocul drillului am simtit ca pierd fir fara sa pot face nimic, cu frana la apus (undeva la 40 de kile forta). Dupa asta rechinul a venit usor de tot. Pana nu l-am vazut nu am inteles nimic...
Faza tare e ca eu imi inot momeala in larg , deci trebuie sa fi inotat cu "atacatorul" in apropiere...

De multe ori cand inot in larg ii vad inotand sub mine sau in surful ridicat de ultima bariera de nisip se vad ca in acvariu.
Mi s-a intamplat sa ia momeala (jumate de ton) aproape din mana.
Alta data noapte la pescuit cu o gonflabila de 3 m m-a lovit unul cu botul peste picior si impins cu barca - asta dupa ce mi-a halit sacul cu peste strivit folosit ca nada.
Oricum, noaptea cand mergem pe un recif chiar aici langa oras, folosesc numai pneomatica - motorul de 115 de cai la aia mare sperie pestele in apa mica a recifului. Nu exista noapte vara sa nu vezi rechini dand tarcoale, halindu-ti un peste din carlig, sau doar curiosi facand cercuri - degeaba abereaza bunny huggers la tembelizor, "curiozitatea" e doar semnul de intrebare "oare esti bun de mancat?" Din noaptea cu pricina nu mai folosim saci de nada, dar noh... in siguranta clar nu esti!
mai sadic e ca sunt ceva plancton fosforescent care face conturul dintosilor sa se vada clar si luminos. Practic ii vezi mai bine ca ziua... daca n-ai nervi tari iti iei jucarelele si pleci acasa.

Oricum super filmarea. Se vedea clar atacul rechinului ciocan asupra rechinasului mic, si forta de care sunt instare... hmmmm... ma manaca palmele , dar a trecut sezonul ...

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 27 Mai 2011, 21:20

banuiesc ca astia nu intra la artificiale :lol: numai la "sacu de peste" :P glumesc . intrebare: ce faci cu ei, ii mananci,sunt buni de mancat,sau numai pt senzatii tari sa zic asa ? :roll:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Mai 2011, 22:30

ovi_vl scrie:banuiesc ca astia nu intra la artificiale :lol: numai la "sacu de peste" :P glumesc . intrebare: ce faci cu ei, ii mananci,sunt buni de mancat,sau numai pt senzatii tari sa zic asa ? :roll:

ovi_vl ... de ce reduci pescuitul la mancare ?

trebuie sa fie neaparat de mancat pentru a fi pescuit ... :roll:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Mai 2011, 23:01

d4md3od scrie:
ovi_vl scrie:banuiesc ca astia nu intra la artificiale :lol: numai la "sacu de peste" :P glumesc . intrebare: ce faci cu ei, ii mananci,sunt buni de mancat,sau numai pt senzatii tari sa zic asa ? :roll:

ovi_vl ... de ce reduci pescuitul la mancare ?

trebuie sa fie neaparat de mancat pentru a fi pescuit ... :roll:
:lol: nu trebuie sa fie neaparat de mancat pentru a fi pescuit dar.... cateodata.... mai mananca omu si peste! si daca retzii si mananci un peste din cand in cand, nu inseamna ca reduci pescuitul numai la mancare... si nici nu cred ca ar fi o problema daca totzi pescarii ar judeca macar un pic inainte sa retzina un peste si nu si-ar umple congelatoarele de icre....
da as fi si io curios daca-i comestibil si bun la gust rechinasul ala :lol: am mai mancat pe la restaurante mediterane "steak" de rechin, adica rechin feliat ca franzela, si chiar mi-a placut, dar nu stiu ce specie era si cat de mare. sau trebuie mai intai lasat un pic sa putrezeasca, cum fac islandezii cu rechinii aia fara rinichi? :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Mai 2011, 23:11

Rechinul este foarte bun la gust . Gasiti la Carefura pastrama de rechin si este la un pret accesibil . :wink:

ovi_vl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ovi_vl » 27 Mai 2011, 23:41

eu am intrebat pentru ca dupa cum arata rechinu ala clar nu mai putea fi eliberat,si eram curios daca se mananca sau se pescuiesc doar de distractie...oricum si c&r poate fi foarte traumatizant pentru peste ,parerea mea...

Scrie răspuns