Semnati si voi!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gogol
veteran
veteran

Mesaj de Gogol » 09 Dec 2011, 21:40

Am semnat si eu dar rine are mare dreptate.... :(

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 09 Dec 2011, 21:42

initiatorul petitiei este ...citez: un anonim iubitor al naturii.

poate gresesc .dar din cate stiu eu ce se semneaza cu "anonim" nu se iau in considerare :roll:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Dec 2011, 22:03

semnand astfel de petitii dormiti mai linistiti??
aveti constiinta mai impacata ca v-ati facut datoria de buni cetateni ai tarii??
cred ca va imbatati cu apa chioara, dar este alegerea voastra.
nu zic ca nu trebuie si astfel de luari de pozitie, dar este egal cu frectia la piciorul de lemn, ca sa nu mai spun ca majoritatea petitiilor urmaresc doar anumite scopuri specifice si regionale.
cum draqu de nu am vazut si nu am auzit de nici o petitie care sa propavaduiasca interzicerea pescuitului comercial pe apele interioare ale tarii??
cum de nu am auzit de nici o petitie sau initiativa sustinuta care sa propuna interzicerea exploatarilor de orice fel pe cursurile de apa naturale??
cum de nu am vazut petitii care sa ceara inasprirea legilor si aplicarea lor in regim de urgenta impotriva actelor de braconaj
si lista poate continua, dar raspunsurile cred ca le cunoasteti singuri.
semnand si militand pt o astfel de petitie, dar intorcand spatele celui care pescuieste langa tine cu parasuta sau scoate setcile din fata ta fara sa ai nici o reactie, nu rezolvi nimic.
pentru a putea produce o schimbare, cred cu adevarat ca mai intai trebuie sa ne schimbam mentalitatile, comportamentul, sa invatam sa ne cunoastem drepturile si sa cerem aplicarea lor
incercati sa faceti ceva in jurul vostru si nu va ascundeti in spatele unei semnaturi pe o petitie obscura sortita de la inceput esecului si cosului de gunoi

p.s. pentru cei care doresc sa ma injure sau sa polemizeze va recomand o introspectie mai intai

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 09 Dec 2011, 23:09

adiwolf scrie:cum de nu am vazut petitii care sa ceara inasprirea legilor si aplicarea lor in regim de urgenta impotriva actelor de braconaj
aia nu e petitie adriane, si nu se semneaza pe net.
exista ceva impotriva actelor de braconaj, dar nu e niciunul atat de prost incat sa explice in detaliu treaba asta...
fire intinse, Dan.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 09 Dec 2011, 23:58

Multe probleme, cum e cea de fata, au radacini adanci. Aci e vorba de legi prost facute si implicit prost aplicate (sau ne). As dori ca finalitate o dispozitie a cuiva apropo de asta. Exemple din afara sunt nenumarate...
RX6 & Daiwa SS owner!

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 10 Dec 2011, 07:36

Si eu am semnat-o dar nu mai dorm ca tre'sa merg la slujba !Iar constiinta mi-e la fel de incarcata....

Gabor Gabriel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Gabor Gabriel » 10 Dec 2011, 09:23

semnat

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 10 Dec 2011, 10:53

semnat
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 10 Dec 2011, 12:25

Imi pare rau. Daca initiatorul nu a avut curajul si bunul simt sa semneze petitia, nu o sa o semnez nici eu o anonima trimisa Primului Ministru. Cu toata buna intentie. :cry:
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Dec 2011, 13:00

corect
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns