se poate pescui!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
se poate pescui!!!!
De sambata sau duminica se poate pescui! Prohibitia se termina cu aproape o luna mai devreme! Ministerul se pare ca a cedat diferitelor presiuni.Problema e ca nu prea e nimic oficial (ordin publicat etc). Dar in Mehedinti se pescuieste de ieri........
-
- senior
re
chiar asa e?
Adica..daca eu vreau sa ma duc la prut ma pot duce?
Adica..daca eu vreau sa ma duc la prut ma pot duce?
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- senior
re
Deci pe prut la frontiera cu moldoveni..prohibitia nu s-a schimat 
Nu inteleg ..de ce aici a ramas neschimbat ordinul de prohibitie..Care e faza?..ce daca e frontiera cu ucraina sau cu moldova?
Chiar sunt dezamagit..la inceput am iteles ca se reduce prohibitia pe totate apele..si acu parca am cazut de la etaj..incepusem sa ma bucur ca ma duc la prut:(
In fine..astai romania..si abia astept sa fug de aici

Nu inteleg ..de ce aici a ramas neschimbat ordinul de prohibitie..Care e faza?..ce daca e frontiera cu ucraina sau cu moldova?
Chiar sunt dezamagit..la inceput am iteles ca se reduce prohibitia pe totate apele..si acu parca am cazut de la etaj..incepusem sa ma bucur ca ma duc la prut:(

In fine..astai romania..si abia astept sa fug de aici
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
- senior
nu are legatura cu temperatura ci cu prohibitia din tarile riverane. in Ucraina, Bulgaria, Serbia ea este de o luna. la noi de 2 luni. nu stiu cat e prohibitia in Moldova.
initial s-a dorit o protectie sporita de aia s-a decis diferit de alti ani o prohibitie de 2 luni in toate apele, inclusiv cele de frontiera. ulterior s-a revenit asupra deciziei, la presiunile pescarilor comerciali. mai ales ca in multe comunitati lovite de inundatii pescuitul este ocupatia principala.
initial s-a dorit o protectie sporita de aia s-a decis diferit de alti ani o prohibitie de 2 luni in toate apele, inclusiv cele de frontiera. ulterior s-a revenit asupra deciziei, la presiunile pescarilor comerciali. mai ales ca in multe comunitati lovite de inundatii pescuitul este ocupatia principala.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !