se poate pescui!!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
catalinlurker
utilizator nou
utilizator nou

se poate pescui!!!!

Mesaj de catalinlurker » 15 Mai 2006, 11:15

De sambata sau duminica se poate pescui! Prohibitia se termina cu aproape o luna mai devreme! Ministerul se pare ca a cedat diferitelor presiuni.Problema e ca nu prea e nimic oficial (ordin publicat etc). Dar in Mehedinti se pescuieste de ieri........

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 15 Mai 2006, 11:18

doar pe Dunare, nu si in apele interioare si doar dupa aparitia ordinului in MO.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 15 Mai 2006, 12:29

chiar asa e?

Adica..daca eu vreau sa ma duc la prut ma pot duce?
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 15 Mai 2006, 13:08

vezi topicul cu modificarea prohibitiei.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 15 Mai 2006, 14:12

Deci pe prut la frontiera cu moldoveni..prohibitia nu s-a schimat :(

Nu inteleg ..de ce aici a ramas neschimbat ordinul de prohibitie..Care e faza?..ce daca e frontiera cu ucraina sau cu moldova?

Chiar sunt dezamagit..la inceput am iteles ca se reduce prohibitia pe totate apele..si acu parca am cazut de la etaj..incepusem sa ma bucur ca ma duc la prut:( :x

In fine..astai romania..si abia astept sa fug de aici
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 15 Mai 2006, 14:17

La granita cu moldovenii e mai frig,ca bate crivatu'. :evil:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 15 Mai 2006, 15:19

nu are legatura cu temperatura ci cu prohibitia din tarile riverane. in Ucraina, Bulgaria, Serbia ea este de o luna. la noi de 2 luni. nu stiu cat e prohibitia in Moldova.
initial s-a dorit o protectie sporita de aia s-a decis diferit de alti ani o prohibitie de 2 luni in toate apele, inclusiv cele de frontiera. ulterior s-a revenit asupra deciziei, la presiunile pescarilor comerciali. mai ales ca in multe comunitati lovite de inundatii pescuitul este ocupatia principala.

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 15 Mai 2006, 20:10

In Mehedinti se pescuieste.Azi a fost un vant de zile mari,dar si pescari cu duiumul.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Scrie răspuns