Scuze publice

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 26 Iul 2004, 13:38

Mie mi-a venit inima la loc. Credeam ca te-am pierdut forever. Ca ai naufragiat pe o insula pustie sau ca te cauta creditorii.

Sfaturile tale au fost OK. Daca nu s-a putut asta este.
De fapt in week-endul cu pricina nici eu nu am ajuns la mare (bineinteles, din considerente obiective).

Oricum, Razelmul nu e atat de departe de Bucuresti. Daca Dan s-a suparat asa tare, il duc eu cu masina pana acolo - benzina de la mine.

Acum o saptamana cica doi, din barca si cu jiguri, intr-o dimineata, la Periteasca mica au prins 75 kg salau.

Tot ce pot spera e nu te numarai printre impricinati, Wavedancer.

Am fost in weekend-ul asta la Portita. Nu prea am pescuit (am fost doar cu prietena si nu am avut cu cine sa o las), dar am vazut pe cineva (cam pe dinafara cu pescuitul) cum a prins 2 strapazani la oscilanta, in decurs de 1/2 ore. Dar dupa aia - game over.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Iul 2004, 13:43

fratioare, hai ca ma iau si de tine :lol:
ti-am lasat cumva senzatia ca nu ma pot sui in masina si pleca la pescuit, crezi ca eu ma duc cu trenul sau cu ce ? discutia mea cu wave era despre atitudine, nu despre plecarea fizica pe razelm, ca a fost sau n-a fost
:lol:
mai bine baga-te cu noi la PG pe dunare la giurgiu, ca dam o fuga imediat, in gasca
ti-ai scos cazierul ?

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 26 Iul 2004, 13:59

Iertare, sefu'!

Nu ma gandeam ca n-aveti bani decat de clasa personal, a doua, cu reducere, ci de faptul ca eu am prins drag de acel loc, respectiv lacurile cu pricina. Tot complexul are un potential extraordinar, am facut partide memorabile de pescuit acolo. Am vazut deasemenea peste prins in cantitati industriale, chiar si la undita (3 somni peste 5 kg fiecare intr-o ora, 100 km peste din ala **** in 24 ore, etc).
Nu te chinui cu PG, un drum separat pentru vizat permisul, etc.

Daca nu merge la peste, poti schimba locul sau face o baie in mare.

Totu' e sa ai o barca! Se poate si perpedes, da' n-ai acces in unele locuri (mai retrase, gen Periteasca Mica). Singura problema e ca stai in soare!

De aia insist cu privire la locul respectiv! M-am indragostit.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Iul 2004, 14:08

mergem undeva dupa 15 august, sau in septembrie
poate vine si wavedancer, il asteptam acolo cu drag :lol:

Wavedancer
veteran
veteran

Mesaj de Wavedancer » 26 Iul 2004, 16:05

Oameni buni, n-are rost sa va "contrati" (nici macar amical) din cauza problemelor create de mine!

Da Costica, am aflat si eu de aia doi de la Periteasca. Eu nu eram unul din aia doi. Deasemenea la o emisiune de pescuit pe postul local am vazut o partida "amestecata" tot la Periteasca, cu 3 salai babani, 2 somni la 10 kile bucata si 4-5 "d'aia". Locul e "tare" asa cum ti-am zis.

Dane, de mers undeva eu nu mai zic nimic inainte. Cind o sa fie o sa fie!

Scrie răspuns