Scule "ratacite", ofer recompensa
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Scule "ratacite", ofer recompensa
Salut,
Daca ati fost duminica 30-10-2011 la pescuit pe Valea Argovei si ati gasit
niste lansete si mulinete imbracate frumos intr-o husa neagra Cabela's va
rog sa ma contactati. Am constatat lipsa lor din masina in timpul drumului
spre casa, au fost cautate la scurt timp dupa plecare, dar din pacate nu
au mai fost gasite. Deasemenea va rog sa ma anuntati daca vi se ofera
aceste scule spre cumparare sau le vedeti pe vre-un anunt de vanzare
(targ, magazine, net) deoarece sincer mi-as dori sa le recuperez, bineinteles contra unei recompense.
Descriere scule:
1. Lanseta spinning Mike Iaconelli dintr-o bucata cu inelele schimbate (Alconite-uri), echipata cu mulineta Caldia 2000 si fir textil Stroft galben fluo.
2. Lanseta spinning Daiwa Steez MLFS dintr-o bucata, echipata cu mulineta Daiwa New Certate 2000 cu monofilament Stroft fluo.
3. Lanseta cast Team Daiwa cu multiplicator Liberto Pixy si fir textil Stroft de culoare roz.
Multumesc si fire intinse!
Cristi Anghelina
0744498947
Daca ati fost duminica 30-10-2011 la pescuit pe Valea Argovei si ati gasit
niste lansete si mulinete imbracate frumos intr-o husa neagra Cabela's va
rog sa ma contactati. Am constatat lipsa lor din masina in timpul drumului
spre casa, au fost cautate la scurt timp dupa plecare, dar din pacate nu
au mai fost gasite. Deasemenea va rog sa ma anuntati daca vi se ofera
aceste scule spre cumparare sau le vedeti pe vre-un anunt de vanzare
(targ, magazine, net) deoarece sincer mi-as dori sa le recuperez, bineinteles contra unei recompense.
Descriere scule:
1. Lanseta spinning Mike Iaconelli dintr-o bucata cu inelele schimbate (Alconite-uri), echipata cu mulineta Caldia 2000 si fir textil Stroft galben fluo.
2. Lanseta spinning Daiwa Steez MLFS dintr-o bucata, echipata cu mulineta Daiwa New Certate 2000 cu monofilament Stroft fluo.
3. Lanseta cast Team Daiwa cu multiplicator Liberto Pixy si fir textil Stroft de culoare roz.
Multumesc si fire intinse!
Cristi Anghelina
0744498947
scule ratacite
e clar,daca au disparut din masina....
de pierdut nu au fost pierdute ci "imprumutate"de binevoitori...
de pierdut nu au fost pierdute ci "imprumutate"de binevoitori...
-
- veteran
Din pacate cam asa e. Tentatia e mare la ce scule erau acolo.crysst scrie:te-ai gaurit de ceva banuti....stii ca ai sanse de 0.001 % sa recuperezi ceva......
Daca le lua cineva gen Mongolul(vezi http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12901), acum deja erau la proprietar.
Succes totusi in a le recupera.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Am patit si eu ceva asemanator: am venit acasa de la pescuit si din cauza oboselii am uitat toate lansetele cu mulinete sprijinite de masina, iar masina parcata in fata garajului langa ghena de gunoi(unde traficul celor care scotocesc naptea e ca pe bulevard).
Dimineata la ora 6 primesc un telefon de la un prieten care mergea la servici si care vazand lansetele sprijinite de maina voia sa ma intrebe unde merg la ora aia la peste...omul credea ca am coborat de curand si am urcat sa mai aduc vre-un bagaj de sus.A vazut ca nu raspund si ca nici nu cobor, era normal sa isi vada de drumul lui.Pe la ora 7 cand a plecat sotia la job, ca norocul meu gaseste lansetele si le aduce sus.
Cand mi-a spus ca am uitat lansetele jos, m-a trecut un fior pe sira spinarii si inima a inceput sa-mi bata cu putere.....am scapat de data asta, dar se putea intampla si altfel.
Dimineata la ora 6 primesc un telefon de la un prieten care mergea la servici si care vazand lansetele sprijinite de maina voia sa ma intrebe unde merg la ora aia la peste...omul credea ca am coborat de curand si am urcat sa mai aduc vre-un bagaj de sus.A vazut ca nu raspund si ca nici nu cobor, era normal sa isi vada de drumul lui.Pe la ora 7 cand a plecat sotia la job, ca norocul meu gaseste lansetele si le aduce sus.
Cand mi-a spus ca am uitat lansetele jos, m-a trecut un fior pe sira spinarii si inima a inceput sa-mi bata cu putere.....am scapat de data asta, dar se putea intampla si altfel.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
am patit-o si eu, dar am avut noroc
eram intr-un magazin de pescuit (cum sunt de mute ori), la iesire am gasit geamul spart de la masina.
aveam 4 genti: una cu calculatorul "toata firma", back-up-uri, etc, una cu toate mulinetele mele (3 soare, 2 sakura, 1 stela, 1 twin power), una cu aparatul EOS si doua obiective, ultima numai cu naluci soft.... pe care credeti ca mi-au luat-o .. pe ultima
mare noroc
pacat de tataie, sper din tot sufletul sa le gasesca..
eventual daca va face cineva o oferta nu ezitati sa fiti interesati, luati numar de tel, orice date despre potentialul vanzator, poate .. poate
eram intr-un magazin de pescuit (cum sunt de mute ori), la iesire am gasit geamul spart de la masina.
aveam 4 genti: una cu calculatorul "toata firma", back-up-uri, etc, una cu toate mulinetele mele (3 soare, 2 sakura, 1 stela, 1 twin power), una cu aparatul EOS si doua obiective, ultima numai cu naluci soft.... pe care credeti ca mi-au luat-o .. pe ultima

mare noroc

pacat de tataie, sper din tot sufletul sa le gasesca..
eventual daca va face cineva o oferta nu ezitati sa fiti interesati, luati numar de tel, orice date despre potentialul vanzator, poate .. poate
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii