schimbari de legislatie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vanatoruldepesti
- veteran
Poti aplica C&R doar in baltile private si imprejmuite, unde te pot controla la iesire, sau din respect fata de peste si fata de reguli. In afara de asta, ar trebui sa se vorbeasca de C&R ca obligativitate normativa atunci cand braconajul devine o exceptie si nu o regula. Toate "tunurile" sunt indreptate spre pescari, in timp ce Neinceperea Urmaririi Penale (NUP) motivata de 18 indice 1 (fapta nu prezinta pericol social) atunci cand vine vorba de braconieri este deja cutuma.
C&R a aparut ca un act de vointa in semn de protest si va ramane un act de vointa. Ce vor face cei ce au drept de control atunci cand vor gasi un pescar pe malul apei, fara peste langa el, dar vor gasi o punga cu doi pesti sub o tufa, 10 m mai incolo? Cum demonstreaza a cui este punga? Vor lua amprente? In opinia mea, daca este real ce ai auzit tu, cadem in penibil cu legislatia.
C&R a aparut ca un act de vointa in semn de protest si va ramane un act de vointa. Ce vor face cei ce au drept de control atunci cand vor gasi un pescar pe malul apei, fara peste langa el, dar vor gasi o punga cu doi pesti sub o tufa, 10 m mai incolo? Cum demonstreaza a cui este punga? Vor lua amprente? In opinia mea, daca este real ce ai auzit tu, cadem in penibil cu legislatia.
- vanatoruldepesti
- veteran
- nickydarnico
- senior
o propunere indrazneata, nu credeti ?
nu cred ca vreodata vor fi in stare de asa performante , dar nu vrea sa fac nici o afirmatie, ca la lucruri rele suntem buni si perseverenti.
poate ca lor nu le face placere sa duca pestele acasa , ca nu le trebuieste ,dar pt mine , sa dau pestele la mama, sora-mea sau sa-l mananc eu imi face placere.(prefer un peste prins de mine , decat unul cumparat de pe un stand de gheata.)
da Doamne minte romanului.
nu cred ca vreodata vor fi in stare de asa performante , dar nu vrea sa fac nici o afirmatie, ca la lucruri rele suntem buni si perseverenti.
poate ca lor nu le face placere sa duca pestele acasa , ca nu le trebuieste ,dar pt mine , sa dau pestele la mama, sora-mea sau sa-l mananc eu imi face placere.(prefer un peste prins de mine , decat unul cumparat de pe un stand de gheata.)
da Doamne minte romanului.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )