dominte scrie:
pacat ca arw-ul a ajuns sa ii faca reclama braconierului astuia.
Treaba e pe dos, adica Tibanu face reclama firmei Arrow, dar nu asta e esential ci, alaturarea emisiunii cu firma noastra.
Stim desigur ca foarte multi dintre pescarii etici contesta felul in care se prezinta pescuitul in aceasta emisiune. De aceea decizia de a ne alatura acesteia cu un contract de pubilicitate a fost destul de controversata in interiorul firmei noastre.
Trebuie sa tineti cont ca Fir Intins de la Antena 1, a disparut.
Trebuie de asemenea sa faceti diferenta intre o societate comerciala si un ONG. Spre deosebire de o organizatie non-profit, firma noastra TREBUIE sa faca profit, pt ca altfel dispare, are resposabilitatea salariilor din 60 de familii.
Pot sa va asigur ca, oridecateori am iesit la pescuit cu colegii mei (cam rar din pacate), un spirit de sportivitate si etica a calauzit aceste iesiri in natura.
De altfel, cred ca emisiunea ar putea fi vazuta ca avand doua parti: cea care prezinta diverse escapade la pescuit si vanatoare si cea in care Arrow prezinta diverse produse, noutati, acorda celor norocosi premii in articole de pescuit sau vanatoare. Cred ca este limpede pt. oricine ca Arrow este doar sponsor al emisiunii si nu realizatorul acesteia.
In acelasi timp, avand in vedere importanta pe care o are latura educativa a unei emisiuni de pescuit, vom incerca sa influentam in bine aceasta productie TV (asa cum am incercat si la Ant.1), lucru pe care il puteti face si Dvs. In emisiune este prezentata adresa de email a lui Tibanu. Trimiteti protestul Dvs. oridecateori este depasita granita sportivitatii si a eticii. Sunt sigur ca astfel de voci vor determina incet-incet, reorientarea emisiunii catre alte valori (personal am constatat ca Tibanu este receptiv la genul acesta de sugestii).
Va informez ca o colaborare cu Pescar Hoinar este pentru moment imposibila (sau de neacceptat).
Am crezut ca in afara de a fi prezenti in paginile PM si Av.L.P. trebuie sa fim prezenti si intr-o emisiune de pescuit. Stiti foarte bine ca "publicitatea e sufletul comertului".
Daca am gresit, in numele firmei noastre, imi cer scuze.
Numai bine si Fir Intins!
Marius Cocarla
Arrow Int. SRL