SALVATI DELTA !

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

SALVATI DELTA !

Mesaj de Zamfi » 05 Mar 2008, 22:46

Vreau sa felicit pe aceasta cale OAMENII care au avut astazi ,la Bucuresti, o actiune de protest impotriva actelor de braconaj la care este supusa Dunarea si Delta Dunarii! Din ce am vazut la televizor , acest gest de protest a fost organizat de o asociatie non guvernamentala si la ea a participat ,printre altii , si dl.Liviu Mihaiu(Acadamia Catavencu) . Actiunea ,desfasurata in fata sediului "organului principal" :lol: al statului inseamna ,dupa mine, o radicalizare a protestelor oamenilor de bun simt din aceasta tara cu privire la nenorocirile Deltei! :twisted: Consider ca ar trebui sa acordam un sprijin, cel putin moral , acestor oameni! Si mai mult decat atat...
Felicitari ! :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 06 Mar 2008, 08:35

Salvati "Vama Veche"!
Mie-mi place-n Delta!

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 07 Mar 2008, 00:12

Foarte buna initiativa,dar care e finalitatea?
As vrea sa vad si ceva rezultate concrete macar in ceea ce priveste braconajul din Delta...
Apropos,stiai ca in fata sediului ARBDD din Tulcea "baietii smecheri" , adica tot ei , braconeaza cu curent? Eu i-am vazut anul trecut .
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

Scrie răspuns