salutari la toti si fir intins
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- nickydarnico
- senior
salutari la toti si fir intins
Sal , se pare ca sunt cel mai nou membru.
Sunt din inprejurimile Sibiului , am 27 de ani si sunt nebun dupa minunatul timp pe care il petrec pe malul apelor si sunt sigur ca ma intelegeti foarte bine.
Sunt venit inapoi in tara de aproape o saptamana si nu a-m iesit deloc (mi-se strica viermusii in frigider) din cauza apelor care se pare ca vor cu orice pret sa ma (ne) inebuneasca , dar surpriza , orice ar fi, maine am dat pe ei !
Va salut si sper sa avem o colaborare cat mai fructoasa . ![/i]
Sunt din inprejurimile Sibiului , am 27 de ani si sunt nebun dupa minunatul timp pe care il petrec pe malul apelor si sunt sigur ca ma intelegeti foarte bine.
Sunt venit inapoi in tara de aproape o saptamana si nu a-m iesit deloc (mi-se strica viermusii in frigider) din cauza apelor care se pare ca vor cu orice pret sa ma (ne) inebuneasca , dar surpriza , orice ar fi, maine am dat pe ei !
Va salut si sper sa avem o colaborare cat mai fructoasa . ![/i]
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
- veteran
- nickydarnico
- senior
- nickydarnico
- senior
- nickydarnico
- senior
- alex dan
- utilizator constant
salut!
bine venishi!
vreau sati spun ca si eu ma simt inca un "nou venit". da' poate si pt ca am numa 15 ani, cred ca is cel mai bighidiu
alex
bine venishi!

vreau sati spun ca si eu ma simt inca un "nou venit". da' poate si pt ca am numa 15 ani, cred ca is cel mai bighidiu

alex
fiecare pescar ii un nebun in felul lui, si nu-l poti convinge ca nu are dreptate
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
http://www.rapitori.ro/forum/album_pers ... er_id=2073
- nickydarnico
- senior
Sal ! Alex.
Imi aduc aminte ca aveam aceiasi varsta ca si tine cand mi-am facut permisul de pescar. Anii au trecut dar au fost niste ani foarte frumosi.
Sa nu te lasi de pescuit ca este poate cel mai minunat hoby si tot odata te distrage de la alte lucruri (rele) care ar putea sa-ti intunece viitorul.
Iti urez o viata plina de inpliniri , bucurii si multe capturi trofeu.

Imi aduc aminte ca aveam aceiasi varsta ca si tine cand mi-am facut permisul de pescar. Anii au trecut dar au fost niste ani foarte frumosi.
Sa nu te lasi de pescuit ca este poate cel mai minunat hoby si tot odata te distrage de la alte lucruri (rele) care ar putea sa-ti intunece viitorul.
Iti urez o viata plina de inpliniri , bucurii si multe capturi trofeu.

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )