salau mort sau viu?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: salau mort sau viu?
Ii absolut penibil drillu 

SF scrie:Ii absolut penibil drillu
serios, drillu nu mi se pare absolut deloc ciudat.... drill tipic de salau din barca... parerea mea

Atunci drillul de salau din barca e penibil. 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
mai ales la flyTavi scrie:Atunci drillul de salau din barca e penibil.

Adi G...dece nu ti se pare penibil ?:)...Care era motivul real aici sa tina lanseta sub apa?. Daca nu doar aia ..sa nu se vada varful ca nu loveste nimic in el? 
Tu asa drliluiesti din barca? Dece? Care e scopul sa tii batul scufundat pe tot parcursul drilului?
Eu stiu ca bagi lanseta sub apa...daca esti surprins de peste cu frana prea stransa si lasi dupa el..pana mai desfaci din frana, stiuca se pregateste de o lumanare...sau pestele iti intra sub barca si pana treci pe partea cealata sau iese el de bunavoie scufunzi varful.. Aici nu pare sa fie cazul...
Parca o singura miscare e dubioasa cea highlited..unde pare ca a lovit pestele in bat...dar si aia putea sa o faca din incheietura.

Tu asa drliluiesti din barca? Dece? Care e scopul sa tii batul scufundat pe tot parcursul drilului?
Eu stiu ca bagi lanseta sub apa...daca esti surprins de peste cu frana prea stransa si lasi dupa el..pana mai desfaci din frana, stiuca se pregateste de o lumanare...sau pestele iti intra sub barca si pana treci pe partea cealata sau iese el de bunavoie scufunzi varful.. Aici nu pare sa fie cazul...
Parca o singura miscare e dubioasa cea highlited..unde pare ca a lovit pestele in bat...dar si aia putea sa o faca din incheietura.
a facut saracu stop cardiac cand l-a vazut pe pescar
)
eu zic ca e mort.. as zice ca se vede pe ochi.. nu par fresh
punctu meu de vedere

eu zic ca e mort.. as zice ca se vede pe ochi.. nu par fresh

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
mie mi se pare suspect cum tine lanseta in mana, are niste pozitii la care un zvac de la peste l-ar face sa se aleaga cu un echipament complet in sufragerie
eu cred ca tin de 10 ori lanseta mai ferm si cand is beat si pe juma adormit , nu mai zic ca dau contre si daca ma atingi pe mana sau daca pun fir pe o mulineta si imi faci un stop la rola

eu cred ca tin de 10 ori lanseta mai ferm si cand is beat si pe juma adormit , nu mai zic ca dau contre si daca ma atingi pe mana sau daca pun fir pe o mulineta si imi faci un stop la rola

Un motiv pentru care tii lanseta in exteriorul barcii poate fi sa nu atingi cu blancul barca in caz ca demareaza pestele. Nu ca ar fi fost cazul aici. 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Exteriorul barcii e una...si sa o tii sub apa e alta.
Ca sa poti contracara un run surpriza, chiar trebuie sa o tii sus...sa ai de unde lasa dupa el...nicidecum in jos..si chiar sub apa

Ca sa poti contracara un run surpriza, chiar trebuie sa o tii sus...sa ai de unde lasa dupa el...nicidecum in jos..si chiar sub apa