salai pe unde mai gasesc...in afara de metro?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

jussy
utilizator nou
utilizator nou

salai pe unde mai gasesc...in afara de metro?

Mesaj de jussy » 13 Iul 2005, 19:04

mai fratilor sint din cluj,nou pe la voi pe aici ,spinerist dar nu asa de profi ca si voi dar ma voi stradui sa va ajung :lol: am 29 de ani pescuiesc de la 6 ani ,de 4 la salau ,in gen la silicoane.stiu ca nu sintem la ...matrimoniale,dar m-i se pare de bun simt sa ma prezint ,mai ales acum ca am nevoie de ajutorul vostru ca si de aer...stau aci cu un tovaras virusat si el si ne tot intrebam pe ce balta sa mergem la un salau acum ca somesul si muresul sunt murdare,cu ploile si viiturile astea.voi ardeleni ca si noi pe unde parcati ,pe ce balti umblati aproape de cluj(sau relativ)?multam fain anticipat,si c...t in straita!!!! :lol:

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 14 Iul 2005, 09:12

Am auzit ca pe la Zau ar misca ceva...In rest slab.Eu prindeam pe Martinesti-lacul injurat de toti :D -da' anu asta nu-mi mai merge nici mie :roll: .

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 14 Iul 2005, 13:12

Am vazut pe malul Dunarii copii care pescuiau cu varga la obleti si prindeau intamplator fara sa vrea strapazani si salai, desi acolo nu era Metro.

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 14 Iul 2005, 15:26

ba' io am auzit ca pe martinesti se prinde numa la baliza:)) jussy stie poate va povesteste si voo:)

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 24 Aug 2005, 15:41

:roll:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 25 Aug 2005, 08:42

in ce zona a tarii, pe malul Dunarii ?

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 25 Aug 2005, 08:51

alec scrie:ba' io am auzit ca pe martinesti se prinde numa la baliza:)) jussy stie poate va povesteste si voo:)
La baliza :?: ...salau :?:
Pe care lac?

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 25 Aug 2005, 08:52

danr scrie:in ce zona a tarii, pe malul Dunarii ?
Martinesti-ul e in judetul Cluj...

alec
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alec » 25 Aug 2005, 09:35

poveste aproape pescareasca:
Vobleream pe Martinesti (Cluj) unde auzisem ca sunt salai fara sa vad vreunul nici vorba sa prind ....
Dupa o zi de incercat toate gumele din trusa spre seara amicu Jussy imi arata o sticla de bere "Noroc" :!: care desi vantul batea dinspre mal spre larg, parea ca se apropie de uscat. -"Ba! tu vezi ca aia vine spre mal??"
"-Binee ma poate ceva curentzi..."
La care Jussy se apuca sa dea cu vobleru incercand sa agatze cumva sticla zicand ca e baliza...siiiii ce sa vezi asa era !
dupa 5 min de incercari aduce sticla de Noroc cu un salau de 2 kile agatzat de baliza...dar adus la mal cu vobleru' :wink:
a fost singuru peste prins in ziua aia!
Jussy: " Ba io si cand nu prind ...prind!" :D
morala? :roll: Hai norok!

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 25 Aug 2005, 09:49

Beton!

E am pescuit la Martinesti acu' vreo 2 ani si atunci (mai) erau ceva salai...acuma nu stiu dar din auzite pe lacul mai mare (nu pe ala de la sosea) mai sunt pesti "capitali". Chiar ca m-as duce sa vad care mai ii treaba pe acolo...

Scrie răspuns